
Παρουσία του υπουργού αθλητισμού Γιάννη Βρούτση έγινε χθες στα Προσφυγικά ο αγώνας σούπερ καπ ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και τον Ατρόμητο που βρήκε νικητές τους μελανόλευκους με 2-1.
Παράλληλα ο υπουργός έκανε και τα εγκαίνια της κερκίδας απέναντι από αυτή που είναι οι πάγκοι, η οποία αναβαθμίστηκε πλήρως.
Ο υπουργός στην προσωπική του σελίδα ανέφερε τα εξής:
ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΞΕΔΡΑ 1.000 ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ – ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ!
Ήταν ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο «εγκαταλελειμμένο»! Μέσα σε δύο χρόνια, κάναμε τις όλες τις δεσμεύσεις μας πράξεις στα Προσφυγικά, στον αστικό ιστό της Πάτρας:
ενεργειακή αναβάθμιση, αλλαγή χλοοτάπητα, δημιουργία μιας δεύτερης κερκίδας 1.000 θέσεων (αυξάνοντας τη χωρητικότητα σε 2.600 θέσεις) και με καρεκλάκια στην κεντρική εξέδρα!
Είχα τη χαρά χθες να καμαρώσω από κοντά, ολοκληρωμένο, το έργο μας στο συγκεκριμένο γήπεδο της ΕΠΣ Πατρών, μαζί με τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Ιάσωνα Φωτήλα, τον Βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού στη Δυτική Ελλάδα, Παναγιώτη Αντωνόπουλο, τον Πρόεδρο του ΠΕΑΚ Πάτρας, Παναγιώτη Λυκούδη και περισσότερους από 1.000 φιλάθλους!
Καλύτερα εγκαίνια -της νέας κερκίδας- από τη διεξαγωγή του τοπικού Super Cup, Παναιγιάλειος – Ατρόμητος Πατρών, δεν θα μπορούσαν να γίνουν.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, Άγγελο Δανιήλ και σε όλο το ΔΣ της ΕΠΣ Πατρών που με όραμα και συνέπεια ολοκλήρωσαν όσα διεκδίκησαν, σεβόμενοι κάθε ευρώ χρηματοδότησης από το Υπουργείο Αθλητισμού!
Φωτορεπορτάζ
Προβολή: 1...4 από τις 4 εικόνες της συλλογής
Περισσότερα:



