Ευχαριστήριο Γιώργου Λαμπρόπουλου στον ΠAO Βάρδας

Όπως πέρσι έτσι και φέτος, ο έμπειρος αμυντικός Γιώργος Λαμπρόπουλος δεν περίμενε τη νέα του ομάδα για να ξεκινήσει προετοιμασία. Πέρσι στην Ιστιαία, φέτος στον Ολυμπιακό Γυθείου με κοινό παρανομαστή το ΠΑΟ Βάρδας.

Στην ομάδα της Βουπρασίας μέχρι χθες και για δύο εβδομάδες ο Λαμπρόπουλος συμμετείχε κανονικά στη προετοιμασία του ΠΑΟ Βάρδας έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος.

Σήμερα ξεκίνησε τη προετοιμασία ο Ολυμπιακός Γυθείου και ο Λαμπρόπουλος από το μεσημέρι εγκαταστάθηκε στην όμορφη κωμόπολη της Λακωνίας όπου και θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν με στόχο τη κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Μας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟ Βάρδας θέλοντας να ευχαριστήσει τους ιθύνοντες του συλλόγου. Ανέφερε σχετικά:

«Και φέτος όπως και πέρσι ο προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας Ηλίας Φωτόπουλος αλλά και όλη η διοίκηση με δέχτηκαν στην ομάδα για να συμμετάσχω στην προετοιμασία.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω το προπονητή, τη διοίκηση και όλους στο σύλλογο του ΠΑΟ Βάρδας που ήμουν μαζί τους. Η ομάδα λειτουργεί ως οικογένεια είναι όλοι μαζί και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Εύχομαι ό,τι μα ο,τι το καλύτερο, καλή χρονιά και να εκπληρωθούν όλοι οι στόχοι του συλλόγου.»


[appallou_ad]

Περισσότερα: