Ε.Π.Σ.Αχαΐας: «Ντροπή για τους ανεγκέφαλους φιλάθλους και παράγοντες»


Μπορεί ένας τελικός να αποτελεί γιορτή του ποδοσφαίρου, ωστόσο αυτά που συνέβησαν στο τέλος του χθεσινού τελικού στα Προσφυγικά και ειδικά στις απονομές, να αποτελούν μια πολύ άσχημη εικόνα.

Συγκεκριμένα φίλαθλοι του Διαγόρα αποδοκίμασαν έντονα τον πρόεδρο της Ένωσης Άγγελο Δανιήλ καθώς και μέλη, θεωρώντας τους πως έχουν μερίδιο ευθύνης για τον υποβιβασμό της ομάδας από τη Γ’ Εθνική στο τοπικό πρωτάθλημα.

Οι αποδοκιμασίες και οι βρισιές ήταν μια πολύ άσχημη εικόνα σε ένα τελικό γιορτή του ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν πάνω από 1000 άτομα.

Σήμερα η Ένωση έβγαλε ανακοίνωση για τα χθεσινά συμβάντα αναφέροντας τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Π.Σ ΑΧΑΪΑΣ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Μια γιορτή που σχεδιάσαμε με επιτυχία και από ανεγκέφαλους φιλάθλους και παράγοντες έγινε ντροπή για το αχαϊκό ποδόσφαιρο και για αυτούς που έχουν την ευθύνη.

Ο σχεδιασμός από την ΕΠΣΑ ήταν να διεξαχθεί ξανά τελικός μετά από 20 χρόνια στο ιστορικό γήπεδο των Προσφυγικών, κάτι το οποίο στέφθηκε με επιτυχία.

Με την παρουσία χιλίων και πλέον φιλάθλων, με την παρουσία νεαρών ποδοσφαιριστών των ακαδημιών των δύο ομάδων, με βραβεύσεις και με γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ο σχεδιασμός από παράγοντες που εκπροσωπούν την τοπική κοινωνία των Βραχνεΐκων ήταν η ασέβεια και οι βρισιές με ελεεινούς χαρακτηρισμούς στην πολιτειακή και ποδοσφαιρική ηγεσία της πόλης.

Ασέβεια στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, ασέβεια στον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, στον αντιπρόεδρο και στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΑ.

Ζητούμε από τη διοίκηση του Διαγόρα να πάρει επίσημα θέση.

Τέτοιες πρακτικές καθιστούν την Ένωση πιο δυνατή ώστε να τις αντιμετωπίσει.

Η πλειοψηφία της Ε.Ε. της ΕΠΣ Αχαΐας


Περισσότερα: