Δόξες του πρόσφατου παρελθόντος της Εθνικής μας στα Φιλιατρά! (βίντεο)

gr/uploads/1/main2.jpg” alt=”” width=”800″ height=”555″ />

Πάνω από 1000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο των Φιλιατρών!

Μεγάλα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου βρέθηκαν για φιλανθρωπικό αγώνα στα Φιλιατρά και μοίρασαν χαμόγελα, φωτογραφίες και πολύ θέαμα στο φιλικό με την Εράνη Φιλιατρών.

Ένα όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα για πολύ καλό σκοπό είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επέλεξαν να παρευρεθούν το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου στο φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ της ομάδας της Εράνης Φιλιατρών και της επίλεκτης ομάδας του Π.Σ.Α.Π. στο νέο γήπεδο των Φιλιατρών με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Το παιχνίδι έληξε με το σκορ στο 5-0 υπέρ της ομάδας του Π.Σ.Α.Π. όμως αυτό έχει την μικρότερη σημασία αφού ο σκοπός της διοργάνωσης ήταν πολύ διαφορετικός. Κι όμως, τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου κάθε άλλο παρά αγγαρία έκαναν στα Φιλιατρά αφού έπαιξαν με όρεξη, έγιναν πολλές φάσεις και ο κόσμος πραγματικά το απόλαυσε! Τα γκολ για την ομάδα του Π.Σ.Α.Π. σημείωσαν οι Γιαννακόπουλος, Φραντζέσκος, Κατσουράνης και δύο γκολ σημείωσε ο Μπασινάς.

Στο ημίχρονο αλλά και στο τέλος του αγώνα μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να βγάλουν φωτογραφίες με παίκτες-είδωλα που δεν είχαν κανένα πρόβλημα να περιμένουν όση ώρα χρειαστεί για να ικανοποιήσουν όλα τα παιδιά!

Νικοπολίδης, Μπασινάς, Γιαννακόπουλος, Κατσουράνης και Καραγκούνης ανακηρύχθηκαν επίτιμοι δημότες

Στο τέλος του αγώνα έγιναν πολλές βραβεύσεις με το Δήμο Τριφυλίας να βραβεύει τους παίκτες του Π.Σ.Α.Π., ενώ τα  μέλη της Εθνικής ομάδας που σήκωσε τον Ευρωπαικο τίτλο στα γήπεδα της Πορτογαλίας (Νικοπολίδης, Μπασινάς, Γιαννακόπουλος, Κατσουράνης και Καραγκούνης) ανακηρύχθηκαν επίτιμοι δημότες του Δήμου Τριφυλίας. Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας σε χαιρετισμό του στο τέλος του αγώνα ευχαρίστησε του παίκτες για την συμμέτοχή τους στον φιλανθρωπικό αγώνα, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο χαιρετισμός του προέδρου του σωματείου της Εράνης, κ. Γριβοκωστόπουλου. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Λεωνίδας Οικονομίδης.

Για την ομάδα της Εράνης στον αγώνα συμμετείχαν Σ. Λυμπερόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Πέππας, Μιχαλακόπουλος, Σπυρόπουλος, Α. Χρονόπουλος, Κόλλιας, Δημόπουλος, Νικολακόπουλος, Κώτσος, Αθανασόπουλος, Διονυσόπολος, Σταματόπουλος, Βλάμης, Χόττι, Μπουρδέκας, Χρονόπουλος, Γιαννακόπουλος καθώς και παιδιά από την ακαδημία της ομάδας.

Ο προπονητής της ομάδας του Π.Σ.Α.Π. Μπάμπης Ζελενίτσας είχε μαζί του στην αποστολή, τους ποδοσφαιριστές Νικοπολίδη, Κάππο, Μπενετάτο, Δέδε, Κυριάκο, Μπασινά, Γιαννακόπουλο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Φραντζέσκο, Ν. Λυμπερόπουλο, Σωτήρη Λυμπερόπουλο, Νίκο Φρούσο, Κων/νος Πούλιος και Ανδρέα Γυφτάκη.

Από το gargalianoionline.gr

Βίντεο

Περισσότερα: