Με Δουβίκα προπονητή και νέα διοίκηση συνεχίζει ο Παναργειακός


Απο σαράντα κύματα πέρασε το ποιά θα είναι η επόμενη μέρα στην ιστορική ομάδα του Παναργειακού. Μετά την ντροπιαστική ήττα της Κυριακής με 7-0 στη Βάρδα, ακούστηκε μέχρι και να σταματήσει η ομάδα να κατεβαίνει στα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος.

Τελικά ο πρόεδρος Γιώργος Μπέλλος αποχώρησε απο τα διοικητικά αφού οπως είπε το οικονομικό βάρος ήταν μεγάλο και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει. Εμπρός στον κίνδυνο της διάλυσης, και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιωσήφ Μερτύρης ανέλαβε πρωτοβουλία και μαζί με άλλους επιχειρηματίες θα ηγηθεί της προσπάθειας οι λύκοι να παραμείνουν στη κατηγορία.

Τα νέα άτομα της διοίκησης είναι οι: Κ. Βαρελάς, Ν. Βαρελάς, Κιμουλιάτης, Μητσάκος, Καλαλάς, Κρεμαστιώτης, Αργυρόπουλος, Μπέλλος, Μπακοπάμος. Ο δήμος Άργους Μυκηνών με τον δήμαρχο κύριο Καμπόσο ανέλαβαν να καλύψουν το κόστος της στέγασης και της σίτισης των παικτών εκτός Αργολίδας.

Ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία ο παλιός παίκτης σημαία της ομάδας Γιάννης Δουβίκας (φωτό) που μάλιστα σήμερα έκανε και τη πρώτη του προπόνηση, ενώ μένουν και οι 12 παίκτες που ήταν αποστολή στη Βάρδα σύν το Θοδωρή Πούτσι που επιστρέφει.

Είναι σίγουρο πως θα γίνουν 5-6 μεταγραφές ενώ την προσεχή Κυριακή η ομάδα δίνει πολύ κρίσιμο παιχνίδι εντός με τη Δόξα Μεγαλόπολης.


Περισσότερα: