Δήλωση του πρ. προέδρου της Ε.Π.Σ.Α, Δ. Μπαλαφούτη, για την ανακατασκευή του γηπέδου του Αχιλλέα


Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Μπαλαφούτη:

Παραδίδεται σήμερα, στη νέα διοίκηση της ΕΠΣ Αχαίας, το σύγχρονο γήπεδο του Αχιλλέα, λύνοντας προβλήματα των ομάδων, της ευρύτερης περιοχής της Αγυιάς.

Επόμενο είναι λοιπόν ,να νιώθω ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, αφού η μεγάλη αυτή προσπάθεια έλαβε χώρα επί της προηγούμενης διοικήσεως της ΕΠΣ Αχαίας, της οποίας είχα την τιμή να είμαι Πρόεδρος.

Σήμερα λέω για άλλη μια φορά ευχαριστώ στους: Αντιπεριφερειάρχη κ.Γ.Αλεξόπουλο, κ.Χ.Μητρογιώργο, κ.Χ.Πλούμη, κ.Ν.Παπαγιαννόπουλο, επίσης στον Κο Γασπαρινατο για την συμβουλή του στην προμήθεια των εστιων και των παγκων. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον Πρόεδρο κ. Β. Μαρινάκη, για την χορηγία των σύγχρονων οικίσκων που θα χρησιμοποιηθούν ως αποδυτήρια.

Ξέροντας που θέλαμε να φτάσουμε ακολουθήσαμε τον δρόμο που έπρεπε. Σε λίγο θα έχουμε και την ολοκλήρωση της ανακατασκευής του γηπέδου των προσφυγικών με χαρά βλέπω την νέα διοίκηση να συνεχίζει αυτό που εμείς ξεκινήσαμε. Ευχόμαστε δε στη νέα διοίκηση να συνεχίσει το δρόμο που χαράξαμε και να προβεί και αυτή σε νέα έργα!


Περισσότερα: