Δίκαιη δευτεραθλήτρια η Χαλκίδα του Α. Αυλωνίτη: την καλύτερη συγκομιδή στις 20 τελευταίες αγωνιστικέςΈχουμε ξαναγράψει και πριν απο ένα μήνα, αλλά τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα φαίνεται ακόμα πιο καθαρά αυτό το απίστευτο επίτευγμα για την ομάδα της Χαλκίδας.

Στις πρώτες αγωνιστικές η Χαλκίδα ήταν καθηλωμένη στο πάτο της βαθμολογίας και έδειχνε πως θα παλέψει για τη σωτηρία της. Η έλευση στην τεχνική ηγεσία του Αντώνη Αυλωνίτη στα μέσα Οκτωβρίου άλλαξε όλο αυτό το αρνητικό κλίμα και ο ιστορικός σύλλογος με κάποιες προσθαφερέσεις παικτών (ήρθαν ντόπιοι παίκτες και έφυγαν τα βαριά συμβόλαια), άρχισε να ανεβαίνει βαθμολογικά.

Και φτάσαμε στην χθεσινή τελευταία αγωνιστική όπου η Χαλκίδα με το διπλό στο Λουτράκι τερματίζει στη δεύτερη θέση και ελπίζει βάσιμα σε άνοδο.

Πραγματικά πρόκειται για πολύ μεγάλο επίτευγμα. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη μας τις τελευταίες 20 αγωνιστικές, η Χαλκίδα ξεπέρασε σε συγκομιδή βαθμών ακόμα και την πρωταθλήτρια Παναχαϊκή (η οποία βέβαια εξασφαλίσει και μαθηματικά τη πρώτη θέση πριν απο ένα μήνα).

Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας της Χαλκίδας και φυσικά στον «μαέστρο» Αυλωνίτη.

Περισσότερα: