Δεν θα ασκήσει έφεση ο Αστέρας Βλαχιώτη για το ματς με Αχαϊκή


Μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ η οποία δικαίωσε την Αχαϊκή και αναγνώρισε την ευθύνη στον Αστέρα Βλαχιώτη για τη μη διεξαγωγή της μεταξύ τους αναμέτρησης, ο Αστέρας Βλαχιώτη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε για την πρωτοφανή στα νομικά χρονικά απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ σχετικά με την τύχη του αγώνα της ομάδας μας με την Αχαϊκή.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης ο αγώνας δεν διεξήχθη με δική μας υπαιτιότητα με αποτέλεσμα να επιβληθούν και οι αντίστοιχες κυρώσεις εναντίον μας.

Όπως όλοι γνωρίζουν, ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω τραυματισμού του προπονητή μας από μέλη της αντιπάλου ομάδας, με αποτέλεσμα την διακομιδή του στο νοσοκομείο, ώστε να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Θα έπρεπε, λοιπόν, ο αρχηγός αποστολής, ο οδηγός του λεωφορείου ή έστω κάποιος από τους φίλους της ομάδας μας που είχαν κάνει αυτό το μεγάλο ταξίδι να υποδυθεί τον προπονητή προκειμένου να ξεκινήσει ο αγώνας σαν να μην είχε συμβεί τίποτα!

Διότι σύμφωνα με την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ομάδα Γ’ Εθνικής δεν είναι υποχρεωτικό να έχει τον προπονητή της στον αγώνα ακόμα και αν αυτός είναι βαρύτατα τραυματισμένος λόγω ξυλοδαρμού!!

Πλέον είμαστε αρκετά έμπειροι μετά την φετινή μας παρουσία στην Γ’ Εθνική και σε ανάλογη (απευκταία) εμπειρία στο μέλλον αν χρειαστεί, θα αγωνιστούμε και χωρίς ποδοσφαιριστές! Επίσης πλέον γνωρίζουμε πως ό,τι και αν συμβεί σε ένα παιχνίδι, είτε βια, είτε απειλές,είτε τραμπουκισμοί αρκεί απλώς ένα ευνοϊκό φύλλο αγώνα, μια ευνοϊκή έκθεση παρατηρητή, και μια ευνοϊκή έκθεση αστυνομίας ώστε να γίνει το άσπρο μαύρο..

Ευχόμαστε από καρδιάς η ομάδα μας να είναι το τελευταίο θύμα της θαυμάσιας φιλοξενίας της Αχαϊκής.. Φρονούμε όμως πως αποφάσεις σαν κι αυτή νομιμοποιούν τέτοιες συμπεριφορές με συνέπεια η επανάληψη τους να μοιάζει δεδομένη. Και τότε ίσως κάποιοι σκεφθούν καλύτερα την επόμενη φορά που θα κληθούν να αποφασίσουν..

Υ.Γ.: Ο λόγος που η ομάδα μας δεν θα ασκήσει έφεση δεν ίναι φυσικα οτι αποδέχεται την εσφαλμένη αυτή απόφαση άλλα ότι πλέον έχει (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) χάσει την εμπιστοσύνη της στην Αθλητική Δικαιοσύνη..


Περισσότερα: