Δε θα ταξιδέψει για τη Ρόδο ο Καραϊσκάκης Αρτας


Το αυριανό παιχνίδι στη Ρόδο (τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος) ανάμεσα στη τοπική ομάδα και το Καραϊσκάκη Άρτας είναι εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά αφού και οι δύο ομάδες έχουν υποβιβαστεί.

Ο Καραϊσκάκης με ανακοίνωση του αναφέρει πως δε θα ταξιδέψει για τη Ρόδο και στην ανακοίνωση που εξέδωσε εξηγεί τους λόγους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας:

Η Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την συνειδητή της απόφαση να μην ταξιδέψει στην Ρόδο ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος παρόλο που είχαν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες (προπληρωμένα αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο) για να ταξιδέψει η αποστολή της ομάδας μας.

Η απόφαση μας αυτή προέκυψε και για να μην φέρουμε σε δύσκολη θέση την ιστορική ομάδα της Ρόδου αλλά και επειδή δεν υπάρχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο εκ μέρους μας μετά και τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές όπως και το προσωπικό της ομάδας βρίσκονται σε άδεια μετά τον διακανονισμό των απολαβών τους μέχρι και το τέλος Ιουνίου, εκτός τριών ποδοσφαιριστών που έκαναν προσφυγή την ώρα που η ομάδα έδινε τους πιο κρίσιμους αγώνες της ιστορίας της.

Με εκτίμηση Για την Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας


Περισσότερα: