Μπαλαφούτης: Γιατί κύριοι (Μπασκούτα, Μαυροκολέα, Κουλούρη) ξαφνικά αποχωρήσατε;

Ε.Π.Σ.Α. - Δημήτρης Μπαλαφούτης , 2016


Συνέντευξη τύπου έδωσε σήμερα το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Α. για το μεγάλο θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την προχθεσινή αλλαγή διοίκησης και τα όσα ακολούθησαν.

Αρχικά η συνέντευξη ήταν να γίνει στα γραφεία της Ένωσης αλλά όπως μας ενημέρωσε ο κ. Μπαλαφούτης η διοιήκηση που προέκυψε προχθές άλλαξε τα κλειδιά των γραφείων… Στο πάνελ επίσης ήταν οι Έμυ Γασπαρινάτου, Γιώργος Γκοτσόπουλος, Πάνος Κουτρόπουλος, και ο δικηγόρος Κώστας Κρεμμύδας.

Στην ομιλία του ο Μπαλαφούτης αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στα όσα έχουν γίνει λέγοντας σχετικά:

Χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος και εντελώς ξαφνικά κάποιοι παράνομα σχημάτισαν διοίκηση στην Ε.Π.Σ.Α. Οι εκλογές στην Ένωση είναι το Φλεβάρη.

Γιατί κύριοι τόσο ξαφνικά βγάλατε μια παράνομη διοίκηση; Εμείς δεν παραιτηθήκαμε, μας ψήφισαν τα σωματεία και έχουμε την έγκριση τους.
Τι να βγω και να πω εγώ τώρα στα σωματεία;

Έχει υποβληθεί μήνυση και ήδη τρέχει η διαδικασία του αυτόφωρου.

Βγείτε δημόσια και πείτε εσεις κύριοι Μπασκούτα, Μαυροκολέα, Κουλούρη γιατί φύγατε έτσι ξαφνικά απο τη νόμιμη διοίκηση της Ε.Π.Σ.Α.

Κάναμε μεγάλο αγώνα για το γήπεδο του Αχιλλέα και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για την ολοκλήρωση των αποδυτηρίων. Έχω πάει ενα σωρό φορες στην Αθήνα για αυτό το θέμα.

Για το γήπεδο των Προσφυγικών έχουμε αποφασίσει να φτιάξουμε ακόμα και φωτοβολταϊκά έτσι ώστε να μειωθεί το κόστος απο το ρεύμα που καίνε οι προβολείς.

Προς τί η ξαφνική βιασύνη κύριοι;

Βγείτε ανοιχτά να μας το πείτε.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη τύπου


Περισσότερα: