Αυτοί βοήθησαν τα μέγιστα για την άνοδο της Αχαϊκής


Για αυτούς που δε γνωρίζουν πολλά σχετικά με τη σημερινή απόφαση της Ε.Π.Ο να ανέβει στη Γ’ Εθνική η Αχαϊκή, προηγήθηκε μεγάλος αγώνας από πολλούς ανθρώπους. Στόχος ήταν να αποκατασταθεί η αδικία και τα «καναρίνια» της Κάτω Αχαγιάς να επιστρέψουν στις εθνικές κατηγορίες.

Κάποιοι όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα (το τελευταίο δίμηνο) έδωσαν πραγματικό αγώνα ώστε να φτάσουμε στο σημερινό θετικό επιστέγασμα όλων αυτών των προσπαθειών και ενεργειών. Στην κυριολεξία στρατεύτηκε μια ομάδα ανθρώπων με ένα κοινό σκοπό.

Σίγουρα οφείλουμε να αποκαλύψουμε αυτούς που πάλεψαν και σήμερα δικαιώθηκαν.

  • Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας με σημαντικές παρεμβάσεις στα αρμόδια όργανα.
  • Ο Πρόεδρος της Αχαϊκής Γιάννης Μάνιαρης που ήταν πρωτεργάτης σε όλο αυτό.
  • Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας και ιδιαίτερα ο πρόεδρος Άγγελος Δανιήλ μαζί με τον Κώστα Ντάσιο που ήταν σε καθημερινή μάχη στην Ε.Π.Ο.
  • Η.υπερδραστήρια Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου που συνέβαλε καταλυτικά.
  • Ο πρόεδρος του ομίλου Westenergy Σπύρος Δήμου που μόλις έμαθε για την όλη προσπάθεια ανταποκρίθηκε άμεσα και με την μεθοδικότητα που τον διακρίνει συνέβαλε τα μέγιστα.

Για όλες αυτές τις ενέργειες λάμβανε γνώση το στρατηγείο της Αχαϊκής στην Αθήνα που της δείχνει το δρόμο τόσα χρόνια άλλωστε.

Όλοι τους βοήθησαν και η προσπάθεια τους ήταν καταλυτική για να φτάσουμε σήμερα 19 Ιουνίου που ανακοινώθηκαν και επίσημα από την Ε.Π.Ο τα ευχάριστα νέα.

Όλοι οι.συντελεστές της επιτυχίας όπως πληροφορηθήκαμε θα παραστούν απόψε σε γεύμα σε γνωστό στέκι της Κάτω Αχαγιάς.


Περισσότερα: