Αστέρας Αμαλιάδας – Παλληξουριακός 4-1 με ανατροπή σκορ (φωτό)



Ήταν εμφανής η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και ο Παλληξουριακός παρότι άνοιξε το σκορ με τον Αντωνάτο στο 3′ 3ο λεπτό, τελικά ηττήθηκε ευρέως με 4 γκολ: στο 25΄ με πένταλτι ο Λόρενς Κέρι, ο ίδιος στο 43΄, Τόρες στο 43′ και στο 90΄ ο Μαρουκάκης

Δηλώσεις τεχνικών:

Παπαδάτος (Παλληξουριακός):

«Γνωρίζαμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ένας αντίπαλος με σπουδαίες μονάδες. Ήρθαμε να τον αντιμετωπίσουμε στα ίσα, χωρίς να κλειστούμε.

Το αποτέλεσμα πιστεύω ότι αδικεί λίγο την εικόνα, αλλά ο αντίπαλος μας βοήθησε να δούμε τις αδυναμίες μας. Δεν φοβηθήκαμε τον Αστέρα, το ίδιο θα κάνουμε και με όλες τις ομάδες.

Αφού το κάναμε σήμερα εκτός έδρας με μια τόσο καλή ομάδα, αυτό θα είναι το παιχνίδι μας πάντα».

Καβακάς (Αστέρας Αμαλιάδας): “Η νίκη μας είναι δίκαιη”

«Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά και υγεία σε όλους. Πάντα η έναρξη και το πρώτο παιχνίδι ελλοχεύουν κινδύνους. Εμείς ξεκινήσαμε όπως ακριβώς είχαμε σχεδιάσει πετυχαίνοντας μια δίκαιη νίκη. Δεν θα πω πολλά για το παιχνίδι.

Η νίκη μας ήταν δίκαιη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όπως και στην αντίπαλη ομάδα. Το Ληξούρι ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να καταστρέψει. Αυτό διευκόλυνε το έργο μας. Διαθέτει έναν προπονητή που θέλει να δουλέψει με μια λογική στην ανάπτυξη.

Νομίζω ότι η ποιότητα των ποδοσφαιριστών έκανε τη διαφορά και κερδίσαμε εύκολα θα έλεγα, αν και δεχθήκαμε πολύ γρήγορα το γκολ και αυτό ήταν για μας μια ψυχρολουσία. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, όπως ξεχωριστά θα κοιτάζουμε και το κάθε επόμενό μας παιχνίδι».

  Φάσεις και γκολ


  Φωτορεπορτάζ


Περισσότερα: