Άρης Πατρών: «Δεν θα ανεχθούμε παιχνίδια στη πλάτη μας»


Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η ομάδα του Άρη Πατρών που απαντάει σε όσα ισχυρίζεται πως συνέβησαν η Νίκη Προαστείου στο μεταξύ τους αγώνα του Σαββάτου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξης:

“Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να προβούμε στην έκδοση ανακοίνωσης προς αποκατάσταση της αλήθειας για τα όσα έγιναν στο Προάστιο και την αναμέτρηση με τη Νίκη, στην 7η αγωνιστική των «play-off» της Α’ ΕΠΣΑ, το Σάββατο 2/4/22…

Διαβάσαμε στην ανακοίνωση της ομάδας των Μποζαϊτίκων για «περιβάλλον τρομοκρατίας που θέλησαν να υπάρχει οι διοικούντες της ομάδας του Άρη Πατρών» και βεβαίως η αναφορά γίνεται για το τέλος του αγώνα, όταν το Δ.Σ. του συλλόγου θέλησε να βρεθεί στα αποδυτήρια της ομάδας και να συγχαρεί τους παίκτες του Άρη, αλλά άνθρωποι της Νίκης τους απαγόρευσαν την διέλευση από την κλειδωμένη πόρτα. Εκεί στην συνέχεια, βλέποντας την ένταση, πλησίασε και ο κόσμος της ομάδας που βρισκόταν στις εξέδρες και από τις προκλήσεις συγκεκριμένου ατόμου που βρισκόταν στο σημείο για λογαριασμό της Νίκης, στην ένταση και την προσπάθεια να ηρεμήσει το κλίμα, είχαμε το σκίσιμο του πλαστικού στην συγκεκριμένη πόρτα.

Τα υπόλοιπα είναι προς δημιουργία εντυπώσεων… ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ τραμπουκισμός παικτών και υπάρχει το βίντεο του αγώνα ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ μάρτυρας στην διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου. Λυπούμαστε ιδιαίτερα που δύο μέρες μετά αντί να συζητάμε για το υπέροχο παιχνίδι που διεξήχθη στο Προάστιο και για τη Νίκη που ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε έως σήμερα, ασχολούμαστε με έναν άνθρωπο που επιδιώκει μανιωδώς να είναι στο προσκήνιο αντί των πραγματικών πρωταγωνιστών.

Δυστυχώς, η ομάδα των Μποζαΐτικων παραμένει δέσμια ενός ανθρώπου που λειτουργεί σαν έναν ποδοσφαιρικό Ροβεσπιέρο. Η 20ετής παρουσία του στην Πάτρα άλλωστε είναι γεμάτη από δόλιους τρόπους εξέλιξης από το τίποτα στην θέση του χαλίφη, πατώντας επί πτωμάτων, με σημαία την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και βασιζόμενος στον φόβο των ανθρώπων των ομάδων του τοπικού και όχι μόνο, που δεν τολμούν να τον αντιμετωπίσουν. Επειδή, ο συγκεκριμένος κύριος τρέφεται από την αποστολή εξωδίκων δεν θα του κάνουμε τη χάρη να ασχοληθούμε περισσότερο μαζί του.

Απλά ο Άρης Πατρών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ που θα ανεχτεί παιχνίδια στην πλάτη της και στο όνομα της. Είναι η ομάδα των Προσφυγικών, μετράει αισίως 90 χρόνια ύπαρξης και ανθρώπινα παράσιτα που ζουν εις βάρος παιδιών και αγνών ανθρώπων ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ όπως τους αρμόζει.

ΥΓ: Στην γέννηση σας είμασταν ήδη 26 ετών και σας ζήσαμε από το «0». Περιμένουμε να ξανασυναντήσουμε τους αγνούς Μποζαϊκιώτες, σαν αυτούς που ξεκίνησαν την ομάδα, ΚΥΡΙΟΥΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία σαν τους κ.κ. Ποτό, Μαρσέλη, Μπρούμα, Χρηστάρα, Φαϊλάδη και τόσους άλλους που με την αγάπη τους έφτασαν τη Νίκη εδώ που βρίσκετε μέχρι σήμερα. Μέχρι τότε θα ευχόμαστε «ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ»

Α.Π.Σ. Άρης Πατρών


Περισσότερα: