Αργοπεθαίνει ο ιστορικός Εδεσσαϊκός. Αδιέξοδο για σχηματισμό διοίκησης


Μια ομάδα που έχει γράψει τη δική της ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έχοντας παίξει πριν μερικά χρόνια στην Α’ Εθνική, τώρα δε μπορεί να βγάλει διοίκηση για να συνεχίσει στη Γ’ Εθνική.

Τέσσερις άκαρπες γενικές συνελεύσεις και ορατός ο κίνδυνος να μην αγωνιστεί πουθενά φέτος. Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου και θα καταλάβετε.

“Ούτε στην σημερινή γενική συνέλευση βρέθηκε λύση στο διοικητικό αδιέξοδο,αφού δεν υπήρχαν υποψηφιότητες για το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Η γενική συνέλευση  σε μια τελευταία προσπάθεια για αναζήτηση λύσης αποφάσισε τα μέλη της επόμενης διοίκησης να μην είναι υποχρεωμένα να συνεισφέρουν οικονομικά όπως συνέβαινε τα τελευταία 4 χρόνια και όρισε ως ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης την Τετάρτη 15 Ιουλίου και ώρα 7:00 μμ για την διεξαγωγή αρχαιρεσιών.

Εάν δεν υπάρξουν και πάλι υποψηφιότητες οι εργασίες της γενικής συνέλευσης θα ολοκληρωθούν χωρίς την εκλογή διοίκησης. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο Εδεσσαϊκός να μην συμμετάσχει κατά την επόμενη σεζόν όχι μόνο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αλλά ούτε και στα τοπικά πρωταθλήματα κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί ποτέ στην 60χρονη ιστορία του.

Όλοι αγαπάμε την ομάδα μας και θέλουμε την πρόοδο του Εδεσσαϊκού και ήρθε ο καιρός να το αποδείξουμε με πράξεις και όχι θεωρητικά.


Περισσότερα: