Άρχισαν τα… όργανα στη Γ’ Εθνική: τρεις πρόεδροι αποχωρούν από διοικήσεις ομάδων


Σε δέκα μέρες ολοκληρώνεται το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τις περισσότερες ομάδες να αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα σε σημείο να αδυνατούν να τα φέρουν βόλτα. Ήδη τρεις πρόεδροι ομάδων του 3ου ομίλου δήλωσαν πως αποχωρούν… και έπεται συνέχεια.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Φωστήρα Διονύσης Πανταζής, ο πρόεδρος του Αστέρα Αμαλιάδας Κώστας Νικολόπουλος, και του Τσικλητήρα Πύλου Τάσος Καραλής με επίσημες ανακοινώσεις τους μέσα στην εβδομάδα τόνισαν ορθά κοφτά πως δεν θα συνεχίσουν στον προεδρικό θώκο των συγκεκριμένων σωματείων αφού αδυνατούν συνέχεια να βάζουν το χέρι στην τσέπη.

Ας μην κρυβόμαστε είναι πολύ απλά τα πράγματα.

Το καλοκαίρι σχηματίζεται ένα διοικητικό συμβούλιο από δέκα περίπου άτομα στις ομάδες, αλλά περίπου μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, δηλαδή προς τα τέλη του Α’ γύρου το «κουπί» στα οικονομικά τραβάνε δύο τρία άτομα.

Έτσι, αυτός που έχει μπει μπροστινός για τους υπόλοιπους πέντε μήνες ματώνει οικονομικά με αποτέλεσμα το Μάιο να τα παρατάει αφού αν συνεχίσει κινδυνεύει να μπει φυλακή στη κυριολεξία.

Με την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα θερμό για πάρα πολλές ομάδες.


Περισσότερα: