Αποστολόπουλος: «Είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου και τον Γαβριλόπουλο»


Το γκολ με πέναλτι που πέτυχε στο 28′ ο Κίμης Αποστολόπουλος έδωσε τη νίκη για την Αχαϊκή μέσα στη Βάρδα κράτησε ζωντανή την ομάδα της Κ. Αχαγιάς στην υπόθεση της παραμονής (δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ, φάσεις, φωτογραφικό υλικό).

Και πάλι όμως τα πράγματα είναι δύσκολα αφού θα πρέπει η Αχαϊκή στην Αχαγιά να νικήσει τον Αστέρα Βλαχιώτη και παράλληλα να χάσουν ή να φέρουν Χ ο Διαγόρας στο Ληξούρι ή η Βάρδα στον Πύργο.

Ο μέσος των «καναρινιών» μας μίλησε για ότι έχει γίνει μέχρι τώρα στην ομάδα λέγοντας σχετικά:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω αυτά τα 13 παιδιά που έχουμε απομείνει πλέον στην ομάδα για την προσπάθεια και τον άθλο που έχουμε καταβάλλει από τα Χριστούγεννα και μετά.

Είναι πραγματικά άξιο συγχαρητηρίων αυτά. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα καταφέραμε χθες κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες και με 13 παίκτες να πάρουμε ένα μεγάλο διπλό μέσα στην Βάρδα και να παραμείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι της σωτηρίας.

Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς μέσα σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Μπήκαμε από την αρχή δυνατά ξέροντας πως δεν έχουμε κάτι να χάσουμε από αυτό το ματς. Πειθαρχημένα και σωστά σε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας.. Καταφέραμε να κρατήσουμε την Βάρδα σε ρηχά νερά και να πάμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε εμείς.

Καταφέραμε να προηγηθούμε σχετικά νωρίς στο σκορ και δεν νομίζω ότι απειληθήκαμε ιδιαίτερα.
Γενικά σε όλο το ματς δεν απειληθήκαμε.

Κοιτάμε την συνέχεια και το τελευταίο ματς στην έδρα μας την Κυριακή… εκεί δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη και με την βοήθεια του θεού και των άλλων αποτελεσμάτων να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία.

Είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα παιδιά που έχουμε απομείνει και πάνω από όλα για αυτόν τον προπονητή τον κ. Γαβριλόπουλο που πραγματικά για αυτήν την ομάδα είναι πολυτέλεια. Όπως επίσης πολυτέλεια και ο τερματοφύλακάς μας Θανάσης Δρακόπουλος που τραυματίστηκε εχτές γιαυτό του εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το παιδί. Είναι κόσμημα για την ομάδα μας και όλη τη κατηγορία.

Τώρα όσον αφορά την Κυριακή θα κάνουμε τα πάντα θα δώσουμε την ζωή μας μέσα στο γήπεδο όμως κάναμε και χθες για να καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη. Πλέον παίζουμε μόνο για πάρτη μας.

Τέλος να κάνω μια έκκληση στον κόσμο της Αχαϊκής να βρεθεί στο γήπεδο την Κυριακή στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Θα είναι πολύ σημαντική η παρουσία τους στο γήπεδο για να μας δώσει ώθηση για την νίκη.Να σταθούν στο πλευρό μας και στο τέλος αν όλα πάνε καλά να πανηγυρίσουμε μαζί την σωτηρία της ομάδας. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι στα παιδιά και στον προπονητή μου… ραντεβού όλοι στο γήπεδο την Κυριακή στον τελευταίο τελικό για φέτος

Περισσότερα: