Απόρθητο κάστρο το γήπεδο Βραχνεΐκων για το Διαγόρα Westenergy

όρας


Εξαιρετική είναι μέχρι στιγμής η πορεία του Διαγόρα Βραχνεΐκων στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι πρωταθλητές Αχαΐας αν και νεοφώτιστοι μόνο φοβισμένοι δεν έχουν μπει στο πρωτάθλημα.

Έχουν εκμεταλλευτεί στο απόλυτο τον παράγοντα έδρα και με τρία στα τρία στα Βραχνέικα έχουν σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση.

Παναρκαδικός, Τσικλητήρας Πύλου και Λεωνίδιο έχουν γνωρίσει δίκαιες ήττες ενώ στην Αμαλιάδα θα μπορούσαν κάλλιστα οι Βραχνιώτες να πάρουν αποτέλεσμα αλλά ένα  ανύπαρκτο πέναλτι στο 92′ τους το στέρησε.

Αν δει κάποιος το ρόστερ του Διαγόρα θα διαπιστώσει πως απαρτίζεται από παίκτες που έχουν φάει τη κατηγορία με το κουτάλι. Έχουν δηλαδή την εμπειρία από τέτοια ματς. Σίγουρα και ο πλαστικός τάπητας στα Βραχνέικα δίνει ένα αβαντάζ στον Διαγόρα, αφού οι παίκτες των γηπεδούχων είναι συνηθισμένοι να παίζουν σε τέτοιο τάπητα και έχουν καλύτερα πατήματα από τους φιλοξενούμενους.

Αλλά είπαμε δεν είναι μόνο αυτό.

Ο Διαγόρας έχει καλή και δεμένη ομάδα και λειτουργεί σαν οικογένεια και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας για το Χρήστο Τσίκα και τους παίκτες του.

Το πρωτάθλημα διακόπτεται για μια εβδομάδα και συνεχίζεται με το μεγάλο ντέρμπι στην Αχαγιά με την Αχαϊκή.


Περισσότερα: