Αποκλειστικά στο thematch.gr o Μ. Γκόφας για την ήττα της Αχαϊκής στα χαρτιά

Μίλτος Γκόφας


Αντικείμενο συζήτησης παντού έχει γίνει απο χθές το απόγευμα το τραγικό λάθος της Αχαϊκής να χρησιμοποιήσει στον αγώνα με τον Αστέρα Αμαλιάδας τον Ντένις Μενίκου ο οποίος ήταν τιμωρημένος.

Στην Αχαϊκή πίστευαν πως ο παίκτης είχε εκτίσει την ποινή του στο ματς κυπέλλου με τη Χαλκίδα και θα είχε κανονικά δικαίωμα συμμετοχής. Δυστυχώς για την ομάδα της Κ. Αχαγιάς, μόνο σε αγώνα πρωταθλήματος θα μπορούσε να εκτίσει την ποινή και οχι σε αγώνα κυπέλλου.

Έτσι λοιπόν η Αχαϊκή, μετά απο αυτό το τραγικό λάθος στο οποίο υπέπεσε και όπως σας είχαμε προϊδεάσει με προηγούμενο άρθρο μας, χάνει στα χαρτιά το μάτς που πήρε στο γήπεδο, αφαιρούνται και 3 βαθμοί ενώ θα πληρώσει και πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Και απο τους 7 βαθμούς που θα είχς πάει στον 1 στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα…

Ο προπονητής Μίλτος Γκόφας, πάντως χωρίς περιστροφές έδειξε το πως πρέπει να αντιδράσει η ομάδα ξεπερνώντας αυτή την άτυχη στιγμή. Μιλώντας αποκλειστικά στο thematch.gr έστειλε ενωτικό μήνυμα προς όλους τονίζοντας τα εξής:

Επειδή κάποιοι είπαν διάφορα για το χθεσινό συμβάν έχω να πω πως μπορεί να έγινε ένα λάθος αλλά όλοι να είναι σίγουροι πως η ομάδα δεν θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό.

Ενωμένοι όλοι μαζί σαν γροθιά διοίκηση-προπονητές-παίκτες- φίλαθλοι για να οδηγήσουμε την ομάδα μας στο δρόμο των επιτυχιών.


Περισσότερα: