Αποχωρεί από τις Ακαδημίες της Παναχαϊκής ο έμπειρος τεχνικός Αντώνης Ζήκος


Η νέα αγωνιστική χρονιά δεν θα βρει τον Αντώνη Ζήκο στην οικογένεια της Παναχαϊκής. Ο Διευθυντής των τμημάτων Μαζικού Αθλητισμού αποχωρεί από την ομάδα της Παναχαικής. Δεν θέλησε να πει περισσότερα και μας δήλωσε μόνο τα παρακάτω:

«Σ΄ αυτό το μακροχρόνιο ταξίδι μου στο χώρο του ποδοσφαίρου έμαθα να απολαμβάνω τη διαδρομή με τις απαραίτητες στάσεις του.

 Μια από αυτές και η φετινή στον Μαζικό Αθλητισμό της Παναχαϊκής. Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους κκ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΚΩΣΤΑ, ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΑΡΗ και ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΗ ΦΩΤΗ που μου έκαναν την τιμή να είμαι μέλος της οικογένειας της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ.

Μια χρονιά στην οποία απέκτησα περισσότερες εμπειρίες, γνώσεις γιατί στη ζωή μας πάντα μαθαίνουμε. Έγιναν λάθη, αλλά λάθη δεν κάνει αυτός που δεν προσπαθεί για κάτι. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όποιον θεωρεί ότι δεν αντιμετωπίστηκε με σοβαρότητα και σεβασμό από την πλευρά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς για την υπομονή τους αλλά και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν

Οι δυνατότητές μας πολλές και οι σκέψεις μας περισσότερες για διάφορες ενέργειες που σκόνταφταν στην δύσκολη φετινή διοικητική λειτουργία. Ήταν πρωτόγνωρο για μένα παρόλο που από τους υπεύθυνους αποφασίστηκε η μη συμμετοχή μας στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ, να πρέπει να διαχειριστώ την ολοένα και αυξανόμενη προσέλευση παιδιών όλων των ηλικιών. Πραγματικά δυσκολεύτηκα ώστε να γίνει μια σωστή οργάνωση, να έχουν τα τμήματά μας δραστηριότητα τα Σαββατοκύριακα, να υπάρχει μια λειτουργία που θα είναι ευχαριστημένοι γονείς αλλά κυρίως οι αθλητές μας. Προσπάθειες όλη την εβδομάδα για να βρεθούν αντίστοιχα τμήματα για εκπαιδευτικούς, φιλικούς πιο απλά, αγώνες. Καταφέραμε να έχουμε αρκετά παιχνίδια με ακαδημίες του νομού μας αλλά και με ακαδημίες που μας επισκέφτηκαν όπως του Ολυμπιακού Πειρ., του Πανηλειακού, του Ολυμπιακού Πύργου, της F.C. Τρίπολης. Δεχτήκαμε τα συγχαρητήρια και για τα ταξίδια μας σε Κρήτη και Άμφισσα για τουρνουά από τους γονείς.

Κυρίως όμως είδαμε στα πρόσωπα των νεαρών αθλητών μας την ευχαρίστηση, τα χαμόγελα για το παιχνίδι γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος και αυτή ήταν η επιβράβευση μας, η μεγαλύτερη και ανεκτίμητη αμοιβή μας. Η συμμετοχή του παιδιού στο παιχνίδι.

Όλα αυτά όμως δεν θα γίνονταν αν δεν υπήρχαν δίπλα μου άξιοι συνεργάτες. Η φιλοσοφία μας κοινή κι αδιαίρετη, η αγάπη μας για τα παιδιά αστείρευτη. Θέλω να ευχαριστήσω για την συνεργασία αυτή τους προπονητές ΓΙΑΛΛΟΥΡΗ ΤΑΣΟ, ΓΚΑΤΣΗ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΚΑΤΣΑΡΕΟ ΓΙΑΝΝΗ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ, τις φυσικοθεραπεύτριες μας ΔΗΜΑΚΗ ΛΙΝΑ, ΝΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ και την ακούραστη γραμματεία μας ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΗ. Έφτασε όμως για μένα η στιγμή για την αναζήτηση νέου πλέον σταθμού, για νέες προκλήσεις, νέες εμπειρίες. Δεν λέω αντίο γιατί η μπάλα είναι στρογγυλή και μπορεί στο μέλλον να συνεργαστούμε ξανά.»

ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΗΚΟΣ

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΦΑΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΚΑΤΟΧΟΣ UEFA B


Περισσότερα: