Απάντηση Πανμοβριακού στην ανακοίνωση του Ατρομήτου Πατρών


Σ. του Πανμοβριακού και σχετικά με τις διαμαρτυρίες του Ατρομήτου Πατρών κατέθεσε τη δική της θέση σε ανακοίνωση-απάντηση.

Αναλυτικά:

Όσον αφορά το θέμα των διαιτητικών αποφάσεων θα έπρεπε να αναφέρουν οι άνθρωποι του Ατρομήτου ότι πρωτίστως ή ομάδα του Πανμοβριακού ήταν αυτή που αδικήθηκε από τις αποφάσεις παρόλη την καθολική αγωνιστική υπεροχή.
Πέναλτι που αρνήθηκε ο διαιτητής στο πρώτο ημίχρονο σε προσπάθεια του Γραμματικόπουλου και χέρι αντιπάλου καταλόγισε σε παρόμοια φάση υπέρ του Ατρομήτου στο δεύτερο ημίχρονο με σχετική ευκολία,πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η ομάδα του Ατρομήτου.

Μαρκαρίσματα επικίνδυνα προς ποδοσφαιριστές και επιθετικές κινήσεις προς την διαιτητική τριάδα είθισται να τιμωρούνται..

Ο Πανμοβριακός κόντρα σε πολυποίκιλες δυσκολίες έχει κερδίσει κάθε πόντο μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές και καθαρά αγωνιστικά, σεβόμενος κάθε αντίπαλο χωρίς να καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας ή οτιδήποτε άλλο που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο.

Οι μεταξύ μας αγώνες πάντα είχαν ένταση και δυνατές συγκινήσεις, δείγμα της αξίας των ομάδων μας.

Σχετικά με την λεκτική αντιπαράθεση και ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ μικρής ομάδας φιλάθλων και των δύο ομάδων καταδικάζουμε κάθε είδους ενέργεια που εμπεριέχει βία και μπορεί να προκαλέσει σωματική βλάβη από οποιονδήποτε θερμόαιμο μπορεί να προέρθει.

Έως σήμερα σε κανένα μεταξύ μας αγώνα αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο εντός έδρας δεν χρειάστηκε να λάβουμε προληπτικώς ειδικά μέτρα για πιθανή εμπλοκή μεταξύ αντιπάλων φιλάθλων.

Επίσης λόγω της ιδιαιτερότητας του περιβάλλοντα χώρου και την μη ύπαρξη κερκίδας είναι δύσκολο να μπορούμε να επιτηρούμε κάθε γωνία του γηπέδου.

Όπως και εσείς αναφέρατε στην διαμαρτυρία σας περί ορισμένων ανεγκέφαλων φιλάθλων να είστε σίγουροι ότι δεν υιοθετούμε τέτοιες συμπεριφορές και ως Δ.Σ. πάντα προσπαθούμε να καταστέλουμε παρόμοια περιστατικά.Για τον κατευνασμό των οξύθυμων θα είδατε ότι κινήθηκαν άτομα από τον πάγκο της ομάδας,την διοίκηση,ακόμα και ο τερματοφύκλακας Ζήγκος Θ.

Ο Κος Σκόνδρας είναι οικείο πρόσωπο για εμάς αφού έχει Α΄ βαθμού συγγενείς στο χωριό μας και αν με οποιοδήποτε τρόπο ενοχλήθηκε από απρεπείς συμπεριφορές ευρισκόμενος στο πεδίο των αντεγκλήσεων πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να στερήσει εαυτόν από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την ομάδα του Ατρομήτου.

Τέλος επειδή πιστεύουμε ότι πληροφορηθήκατε για την πέτρα του σκανδάλου αυτής της έντασης θα φροντίσετε στους επόμενους αγώνες για καλύτερη συμπεριφορά.Μια μεσήλικη (Κυρία;;) ξεστόμισε χυδαία βρισιά προς φιλάθλους της ομάδας μας προφανώς εκνευρισμένη από την εξέλιξη του αγώνα και δημιούργησε την ένταση.

Εμείς οι παράγοντες πρέπει να βάζουμε το χέρι στο στόμα αυτών που το ανοίγουν πολύ, να μην τους επιτρέπουμε να νιώθουν φίλαθλοι, όποιος θέλει να εκφράζει ακραίες συμπεριφορές ας το κάνει μόνος του, χωρίς να κρύβεται μέσα στους πραγματικούς φιλάθλους… Όταν νιώσει ότι στη βλακεία του δεν θα έχει κανένα σύμμαχο ούτε τους δικούς του, τότε θα το σκεφτεί να ξαναέρθει στο γήπεδο…

Με εκτίμηση και σεβασμό το Δ.Σ του ΠανμοβριακούΠερισσότερα: