Άνετη νίκη και πλώρη για Γ’ Εθνική το Πάτραι 3-0 το Πανθυρεατικό (βίντεο-φωτό)


Σίγουρα ελάχιστοι περίμεναν το Πάτραι να πάρει μια τόσο άνετη νίκη στην πρεμιέρα των μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Σταμάτη Σαρρή στα Προσφυγικά μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο (όπου πέτυχε όλα τα γκολ) καθάρισε εύκολα το Πανθυρεατικό με 3-0 κάνοντας το πρώτο βήμα για την άνοδο.

Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο αφού οι πράσινοι έχασαν και 3-4 κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνουν τη νίκη τους.

Η πρωταθλήτρια Αρκαδίας αιφνιδιάστηκε από τα πρώτα λεπτά η αν θέλετε το Πάτραι μπήκε αποφασιστικά χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο στους κιτρινόμαυρους του Άστρους Κυνουρίας.

Το 1-0 ήρθε στο 16′ σε προσπάθεια του Δημητρακόπουλου.

Στο 38′ κέρδισε πέναλτι ο Σαμπανέι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γραμματικόπουλος.

Και στο 43′ μετά τη σέντρα του Ζέλου με κεφαλιά ο Δημητρακόπουλος το 3-0.

Νωρίτερα στο 9′ είχε κεφαλιά στο δοκάρι ο Γεωργόπουλος.

Και σημαντικές ευκαιρίες οι πράσινοι στο 5′ με το Σαμπανεϊ, στο 17′ διπλή ευκαιρία με Γραμματικόπουλο- Δημητρακόπουλο, στο 21′ με Δημητρακόπουλο, ενώ ο Πανθυρεατικός απείλησε στο 11′ με το Στρέμπα και στο 42′ με το Ράλλιο.

Στην επανάληψη ο προπονητής του Πανθυρεατικου Άρης Σαββουρδος έκανε τρεις αλλαγές με την έναρξη και κάπως ανέβηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Πάλι όμως το Πάτραι είχε τις ευκαιρίες με τον Δημητρακόπουλο στο 58′, τον Αλεξανδρή στο 64′, τον Μιχαλόπουλο στο 70’και το Δημητρακόπουλο στο 88′.

Ο Πανθυρεατικός μεγάλη τριπλή ευκαιρία με την έναρξη της επανάληψης, και στο 89′ με τον Αγγελόπουλο.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κορινθίου Δημήτρη Μπεκιάρη (Κλεπετσάνης- Μπουρτζοβίτης)

Αρκετός κόσμος στα Προσφυγικά πάνω από 600 άτομα μεταξύ αυτών και καμιά 50αρια εκδηλωτικοί φίλοι του Πανθυρεατικού που ταξίδεψαν από το Άστρος Κυνουρίας.

Οι συνθέσεις

ΑΠΣ Πάτραι: Αναστασοβίτης, Γερογιάννης, Γιαννόπουλος, Παπαγεωργίου, (81′ Αθανασόπουλος), Ζέλος, Αγριμάκης (46′ Μπακάλης), Δημητρακόπουλος, Μιχαλόπουλος, Σαμπανεϊ, (61′ Αλεξανδρής), Γραμματικόπουλος (72′ Φούφουλας), Γεωργόπουλος.

Πανθυρεατικός: Ν.Σαββούρδος, Κλεόπας, Κολοστούμπης, Καπράνος (64′ Σαββούρδος), Αδάμης, Αλουπογιάνης (46′ Δημάκος), Χατζηγιάννης, Στρέμπας, Ράλλιος, Χαρμπαλής (77′ Σούρσος), Τακλής (46′ Λυτρίβης).

  Φάσεις και γκολ

  Συνεντεύξεις

Οι συνεντεύξεις προπονητών – παικτών στο Πάτραι – Πανθυρεατικός (βίντεο)

  Φωτορεπορτάζ

Προβολή: 1...93 από τις 93 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: