Ανδρέας Σέρμπος: «Με πολλή δουλειά από προπονητικό τιμ και παίκτες τερματίσαμε στην κορυφή… θέλουμε διάκριση στα play-off και το κύπελλο»


Μια μίνι ανασκόπηση από το καλοκαίρι έως και τώρα μας έκανε εδώ στο thematch.gr ο Γενικός Αρχηγός της Αχαϊκής Ανδρέας Σέρμπος.

Αναφέρθηκε στη κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κανονική περίοδο αλλά και τους στόχους στα μπαράζ ανόδου και το κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

” Πρώτα από όλα θέλω να πω καλή επιτυχία σε όλες της ομάδες της Δυτικής Αχαΐας στα play-out και πλέι οff… να πραγματοποιηθεί ο στόχο τους.

Εμείς τελειώνοντας το μίνι σε εισαγωγικά πρωτάθλημα καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι στη βαθμολογία σχετικά εύκολα διότι είμασταν η πιο σταθερή ομάδα του ομίλου με βάση τα στατιστικά.

Από την αρχή ήταν η Αχαϊκή να δουλέψει σε επαγγελματικά επίπεδα Γ εθνικής και νομίζω πως το έχουμε καταφέρει αυτό με πολλή δουλειά.

Σε όλα αυτό έχει συμβάλει ο προπονητής μας Γιώργος Λαγός και όλο το τιμ, Μητρόπουλος, Δρακοπούλος.

Είχαμε πει να μπούμε στην τετράδα να σωθούμε εύκολα το καλοκαίρι και νομίζω αυτή τη στιγμή είμαστε ευχαριστημένοι που όχι μόνο είμαστε στην τετράδα αλλά μπαίνουμε στα μπαράζ ως πρώτοι με ένα μικρό προβάδισμα στην ειδική βαθμολογία.

Σε όλο αυτό την επιτυχία την έχουν οι ποδοσφαιριστές διότι υπάρχει ντόπιο στοιχείο, υπάρχουν έμπειρα παιδιά και παιδιά κάτω τον 20 ετών που παίζουν στην ενδεκάδα της ομάδας και αυτό είναι κέρδος για όλους.

Στόχος της Αχαϊκής στα μπαράζ είναι όσο ψηλότερα μπορούμε, είναι οκτώ παιχνίδια η Αχαϊκή θα έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα διότι θα παίξει με το β όμιλο που είναι δυνατές ομάδες οι οποίες δεν παίζουν μεταξύ τους όπως το ίδιο και για το γ όμιλο θα έχουν δύσκολο έργο.

Όμως επειδή η φανέλα και η ιστορία της Αχαϊκής είναι μεγάλη νομίζω ότι θα είμαστε πολυ ανταγωνιστικοί και μόνο κέρδος θα έχουμε από τα μπαράζ.

Επίσης για άλλη μια φορά πρέπει να αναφερθούμε σε όλους τους χορηγούς, φορείς που έχουν συμβάλει για να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα φέτος και τους ευχαριστούμε θερμά που είναι στο πλευρό μας…

Και ο κόσμος δίνει βροντερό παρών φέτος στο γήπεδο και το ίδιο θα γίνει από το ερχόμενο σαββατοκύριακο στο πρώτο παιχνίδι μπαράζ.

Τον ευχαριστούμε θερμά από όλο το ΔΣ της Αχαϊκής και εύχομαι στο τέλος η ομάδα σιγά σιγά να πάει πάλι εκεί που ανήκει σε εθνικές κατηγορίες…

Στόχος μας επίσης είναι να προχωρήσουμε στο θεσμό του κυπέλλου και γιατί όχι να φτάσουμε μέχρι τον τελικό.

Τέλος θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω και τον Παναγιώτη Μάλλιο για όλη τη σημαντική βοήθεια του μέχρι τώρα στο δημοσιογραφικό κομμάτι…
“]

Περισσότερα: