Ανανέωσε ο Λιόγκας στον Πήγασο


Την ανανέωση του Δημήτρη Λιόγκα καθώς και δύο νεαρών ταλαντούχων παικτών ανακοίνωσε ο Πήγασος Μπεγουλακίου.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Ανανέωσε και η ψυχή της ομάδας

Ο λόγος φυσικά για τον ποδοσφαιριστή Λιόγκα Δημήτριο.

Ο πολύπειρος Λιόγκας, θα είναι στο ρόστερ της ομάδας μας για τρίτη σερί σεζόν, και πραγματικά η ποδοσφαιρική τρέλα του, και η αγάπη για το ποδόσφαιρο είναι αυτά που τον χαρακτηρίζουν. Η ψυχή της ομάδας με όλη την έννοια της λέξης δεν θα μπορούσε να λείπει φέτος, αφού όλοι σχεδόν έχουν ανανεώσει. Ένας ποδοσφαιριστής με παραστάσεις, πολύπειρος, που όποτε χρειάζεται δηλώνει παρών.

Επίσης η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, άλλες δύο ανανεώσεις νεαρών, ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, τους Γεωργιάδη Χαράλαμπο, και Καπετανάκη Αναστάσιο.

Ο Γεωργιάδης που πήρε το βάπτισμα του πυρός πέρσι, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία ότι μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Ο Καπετανάκης, από την άλλη, αδερφός του Σωτήρη Μικελάτου, αν και είναι ήδη ένα χρόνο στην ομάδα, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει, λόγω υποχρεώσεων, όμως οι συστάσεις του είναι πολύ καλές, και σίγουρα θα αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση.

Υ.Σ. Δημήτρη, Χάρη και Τάσο, το Δ.Σ. και όλη η οικογένεια του Πήγασου, σας εύχεται καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες.


Περισσότερα: