Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από Ε.Π.Σ Αρκαδίας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Μεσσηνίας


Ενόψει της αυριανής κατάρτισης των Ομίλων της Γ’ Εθνικής, που καλείται να επικυρώσει η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως και η Εκτελεστική Επιτροπή, σας κοινοποιούμε ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε ούτε να επιτρέψουμε να δημιουργηθεί Όμιλος ο οποίος θα ενώνει τα Δωδεκάνησα με το Νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο.

Κάτι τέτοιο εμποδίζει τις ομάδες μας να είναι βιώσιμες και όπως οι ίδιες μάς ανακοίνωσαν δεν πρόκειται να συμμετάσχουν εφόσον τα έξοδά τους αυξάνονται κατακόρυφα!

Επίσης, τα γεωγραφικά κριτήρια καταστρατηγούνται χωρίς να μπορούμε να αντιληφθούμε τον λόγο ή την οποιαδήποτε σκοπιμότητα.

Κατανοούμε τις όποιες δυσκολίες αλλά να φθάσουμε να δημιουργούμε περισσότερα προβλήματα από όσα προσπαθούμε να λύσουμε, κλονίζει την προσπάθειά μας για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της ισονομίας που δικαιωματικά μάς ανήκει.

Θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να έχουμε ενώσει τέσσερις διαφορετικές περιφέρειες της χώρας μας σε μία!!!

AΞIOTIME ΚΥΡΙΕ ΠPOEΔPE THΣ EΠO – EKTEΛEΣTIKH EΠITPOΠH KAI EΠITPOΠH THΣ Γ’ EΘNIKHΣ ΠAPAKAΛOYME NA MAΣ AΦOYΓKPAΣTEITE. EINAI ΓIA TO KAΛO OΛΩN MAΣ!!!!!

ΥΓ. ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΜΑΣ.

Με τιμή,

ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Περισσότερα: