Ανακοίνωση των «Nortenos» για την πορεία της Παναχαϊκής


«Τον Αύγουστο του 2016, οι Οργανωμένοι, πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Καθαίρεσαν, με συνοπτικές διαδικασίες, ότι προσπάθησε να σταθεί εμπόδιο στην Αναγέννηση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Για εμάς ήταν ένα στοίχημα. Πιστέψαμε και σήμερα νιώθουμε μια ανακούφιση αλλά και δικαίωση, ως προς τους καλοθελητές και τις Κασσάνδρες που υπογείως προσπάθησαν με κάθε μέσον να μας πείσουν ότι πράξαμε ένα οδυνηρό λάθος. Η σημερινή κατάσταση, μας βρίσκει δικαιωμένους αλλά και σε επιφυλακή, γιατί ο εχθρός είναι εντός των τειχών.

Δεν χαϊδεύουμε αυτιά. Σήμερα (σ.σ. χθες), η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ μας έκανε ένα βήμα και μόνο. Η Ιστορία δεν θα ασχοληθεί και πολύ, με μια πρωτιά στην Γ’ Εθνική. Η Ιστορία θα γράψει, όμως, ότι ο λαός της Πάτρας βρήκε ξανά την ελπίδα. Μια φλόγα που σιγόκαιγε στα χρόνια της υπομονής, έρχεται να πραγματώσει τα όνειρα του καθενός μας. Το μέλλον, είναι δύσκολο. Αυτά που πρέπει να γίνουν, ώστε η ομάδα να δημιουργήσει «ευρωπαϊκά πρότυπα», είναι πάρα πολλά. Πρέπει να γίνουν επενδύσεις σε όλους τους τομείς. Πιστεύουμε, ότι για πρώτη φορά, μετά από δεκαετίες, βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο.

Εμείς από την πλευρά μας, βοηθήσαμε και θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε όσο η Διοίκηση βγάζει υγεία. Τίποτα , δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο, στην Αναγέννηση της Παναχαϊκής. Ο κόσμος της Παναχαϊκής, διψάει για διακρίσεις. Βάλαμε τέλος, στις χαμένες γενιές φιλάθλων. Ο κόσμος, αγκαλιάζει με ενθουσιασμό και αγάπη τα κοκκινόμαυρα. Τα κοκκινόμαυρα που τον έκαναν περήφανο στο παρελθόν, τον γεμίζουν αισιοδοξία και σιγουριά, ότι χρυσές σελίδες θα ξαναγραφτούν. Η Παναχαϊκή, σηματωρός του αθλητισμού και του πολιτισμού, δηλώνει παρούσα και πάλι. Εμείς θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, ώστε να δούμε την Παναχαϊκή μας εκεί που της αξίζει.

Αυτό δεν είναι υπόσχεση, αλλά πίστη! Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και η θέση όλων στις κερκίδες, απαραίτητη

ΥΓ. Διοικούντες, ποδοσφαιριστές, τεχνικό team αλλά και όσοι εργάστηκαν σκληρά από όλα τα πόστα, είναι όλοι συμμέτοχοι στην επιτυχία και άξιοι συγχαρητηρίων!!!»


Περισσότερα: