Αγωνία στην Αχαϊκή για την επόμενη μέρα. Παραιτήσεις και τέλος ο πρόεδρος Σταματόπουλος (φωτό)


Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Πολιτιστικό κέντρο Μελίνα Μερκούρη στην Κάτω Αχαγιά η Γενική Συνέλευση της Αχαΐκής. Το παρών έδωσαν περίπου 30 άτομα, σίγουρα λίγα που προβλημάτισαν τη διοίκηση.

Σύμφωνα με τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό, φέτος δαπανήθηκαν 162.000 ευρώ ενώ τα έσοδα ήταν 158.000 ευρώ που καλύφθηκαν από τη διοίκηση, τον απλό κόσμο, τις λαχειοφόρους και κάποιους λίγους χορηγούς μέσω διαφημιστικών πινακίδων στο στάδιο, ενώ μεγάλη ήταν και η βοήθεια του Μπέμπη Μαχαίρα. Μια διαφορά που προκύπτει της τάξης των 4.000 ευρώ θα καλυφθεί από τη διοίκηση τις επόμενες μέρες.

Σίγουρα το ποσό ήταν πολύ μεγάλο και δεν μπορεί κάθε χρόνο μόνο 2-3 άτομα να συνεισφέρουν οικονομικά. Η διοίκηση παραιτήθηκε ενώ ο πρόεδρος Μάκης Σταματόπουλος δήλωσε πως δεν επιθυμεί να είναι ξανά πρόεδρος αφού είναι για πέντε συνεχόμενα χρόνια και έχει κουραστεί ψυχολογικά και οικονομικά. Δήλωσε απογοητευμένος από το ότι δεν υπήρξαν βοήθειες φέτος ενώ χαρακτήρισε επιτυχημένη τη χρονιά μιάς και η ομάδα σώθηκε άνετα ενώ έφτασε και στον τελικό του κυπέλλου κάνοντας την υπέρβαση, ενώ εξήρε το έργο του προπονητή Αλέξη Γαβριλόπουλου.

Ο Άγγελος Καρατζάς έκανε ειδική αναφορά στις δύο νίκες με τη Παναχαϊκή ενώ άφησε και αιχμές για το ότι στον τελικό κυπέλλου Παναχαϊκή – Αχαϊκή οι εισπράξεις ήταν 12.900 ευρώ και Αχαϊκή πήρε μόνο 2.010 ευρώ… πληρώνοντας στην ουσία και το κύπελλο του τελικού… Ήταν κάτι που άφησε άφωνους όλους στην αίθουσα αφού δεν περίμεναν να συμβεί κάτι τέτοιο και ειδικά με τη γείτονα Παναχαϊκή.

Ειδική αναφορά έγινε στον Κώστα Στεργιώτη ο οποίος ασχολήθηκε με το θέμα των ακαδημιών με μεγάλη επιτυχία έχοντας ως μεγάλο πρόβλημα την έλλειψη χώρου για τις προπονήσεις. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου 1,5 ώρα, ανταλλάχτηκαν απόψεις, ακούστηκαν ιδέες για την επόμενη μέρα και δόθηκε νέο ραντεβού την προσεχή Πέμπτη στις 21:30 με την ελπίδα να προκύψει κάτι θετικό.

  ΦωτορεπορτάζΠερισσότερα: