Άγιος Νικόλαος: Συνάντηση με Αυγενάκη και προβληματισμός για την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής


Με τον Υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη συναντήθηκαν οι διοικούντες της ομάδας του Αγίου Νικολάου από την Κρήτη κατά την επίσκεψη του Αυγενάκη στη περιοχή.

Μίλησαν για θέματα που αφορούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου ενώ του εξέφρασαν και τις ανησυχίες τους για το αν μπορεί να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο για τους αγώνες της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού και. Λευτέρη Αυγενάκη!

Με αφορμή την επίσκεψη σήμερα στον Άγιο Νικόλαο του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο πρόεδρος της ομάδας μας Γρηγόρης Κοκολάκης και ο υπεύθυνος ποδ. τμήματος Μάνος Μακράκης, παρουσία του Δημάρχου και. Αντώνη Ζερβού, ενημέρωσαν τον υφυπουργό για τις κινήσεις της διοίκησης τα δύο τελευταία χρόνια, στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων σε συνεργασία με το Δήμο όπως και την οργάνωση τόσο στη πρώτη ομάδα, όπως και στις Ελπίδες αλλά και στα τμήματα υποδομής του ΑΟΑΝ.

Ο και. Αυγενάκης συνεχάρη τη διοίκηση για τη μεγάλη της προσπάθεια!

Συζητήθηκαν τα θέματα υποδομών και ειδικότερα τα συμπληρωματικά έργα που πρέπει να γίνουν στο προπονητικό κέντρο της Αμμούδας, καθώς και η αναβάθμιση των χωρών του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας, με τον υφυπουργό να δείχνει θετική διάθεση στο να βοηθήσει προς αυτή́ τη κατεύθυνση. Επίσης οι άνθρωποι της ομάδας του εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τη σωστή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου από́ όλους, για την προστασία όλων των εμπλεκομένων στην διαφαινόμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.


Περισσότερα: