Αετός Λουτρών: «Να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από τη Γ’ Εθνική»


.Με πρωτοβουλία του προέδρου του Αετού Λουτρών ( ομάδας της Λέσβου) Νίκου Σπανού, απεστάλη στην ΕΠΟ επιστολή ζητώντας την παραμονή όλων των ομάδων στη Γ Εθνική.

Ο πρόεδρος της ομάδας των Λουτρών, έπειτα από πολλές επαφές με προέδρους και παράγοντες ομάδων που υποβιβάζονται από όλους τους ομίλους της Γ Εθνικής, προχώρησε στη δημιουργία συντονιστικού για την σύνταξη επιστολής προς την ΕΕ της ΕΠΟ, με την οποία ζητούν να παραμείνουν όλες οι ομάδες στην Γ Εθνική, κρίνοντας ότι αυτό είναι δίκαιο, αφού η φετινή χρονιά ήταν προβληματική από πολλές απόψεις λόγω των προβλημάτων με το κορωνοϊό.

Η επιστολή βρήκε σύμφωνα όλα τα σωματεία, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος, ο οποίος θεωρεί δίκαιο να παραμείνουν όλες οι ομάδες στη Γ Εθνική από τη στιγμή που η χρονιά δεν εξελίχθηκε ομαλά λόγω της πανδημίας του covid-19 και από τη στιγμή που δεν θα ανέβουν στη Γ Εθνική οι εκπρόσωποι των ΕΠΣ.

Αναφέρει σχετικά: Η συγκεκριμένη επιστολή παραθέτει μια σειρά από επιχειρήματα τα οποία με βρίσκουν σύμφωνο και δεν σας κρύβω ότι έχω φτιάξει και ένα πλάνο, το οποίο θα το καταθέσω με τη σειρά μου στην ΕΠΟ σχετικά με την αναδιάρθρωση της Γ Εθνικής.

Φυσικά πριν την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων δεν μπορεί να υπάρξει κάποια επίσημη απάντηση, όμως σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται το συγκεκριμένο θέμα να συζητηθεί σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.


Περισσότερα: