Αδειάζει η Αχαγιά την Κυριακή – Όλοι πάνε Αγρίνιο για τελικό Κυπέλλου Γ’ Εθνικής


Με ανυπομονησία περιμένουν όλοι στην Κατω Αχαγιά και την ευρύτερη περιοχή να έρθει η Κυριακή ημέρα διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Η Αχαϊκή στις 17:00 αντιμετωπίζει τον Καραϊσκάκη σε ένα πολύ δύσκολο τελικό αφού οι Αρτινοί τερμάτισαν στην 2η θέση πίσω από τον πρωταθλητή Απόλλων Λάρισας και όπως δείχνουν οι εξελίξεις θα ανέβει στη Football League.

Η Αχαϊκή όμως είναι μαθημένη στα δύσκολα και με όπλο τους πολυάριθμους φιλάθλους της τους οποίους θα έχει στο πλευρό της, θα τα δώσει όλα για την κούπα.

Στην Αχαγιά θεωρούν δεδομένο ότι θα κερδίσουν τη μάχη της κερκίδας αφού το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Αχαϊκής είναι πραγματικά τεράστιο. Ήδη τα εισιτήρια βρίσκονται από χθες στην Κάτω Αχαγιά και έχουν τεθεί στη διάθεση των φιλάθλων. Να σημειωθεί πως όποιοι προμηθευτούν εισιτήριο θα πρέπει να έχουν μαζί τους και την αστυνομική τους ταυτότητα για καταγραφή των στοιχείων.

Πάνω από 400 άτομα

Όσο πλησιάζει ο τελικός κυπέλλου στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο τόσο φουντώνει το ενδιαφέρον του κόσμου να συμπαρασταθεί στα καναρίνια του Αλέξη Γαβριλόπουλου. Τρία πούλμαν (τα δύο από τον επιχειρηματία Μπέμπη Μαχαίρα και το άλλο από τη διοίκηση) θα αναχωρήσουν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής. Πολλά θα είναι και τα ΙΧ αυτοκίνητα θα αναχωρήσουν από Αχαγιά για το Αγρίνιο όπου υπολογίζεται πως πάνω από 400 φίλοι της Αχαϊκής θα δώσουν βροντερό παρών και θα κάνουν έδρα το γήπεδο του Παναιτωλικού.

Ευχή όλων η ομάδα της Κάτω Αχαγιάς που εκπροσωπεί την Αχαΐα να καταφέρει να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο κόντρα στην πολύ καλή ομάδα του Καραϊσκάκη Άρτας.

Η Αχαϊκή μετά από κλήρωση θα είναι η φιλοξενούμενη ομάδα κάτι που σημαίνει πως οι φίλαθλοι της Αχαϊκής θα καθίσουν απέναντι από τη σκεπαστή κερκίδα.


Περισσότερα: