«Αχαϊκή Συνδιαδρομή» : Όλοι μαζί για την Αχαϊκή

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Πολιτιστικό κέντρο Μελίνα Μερκούρη στην Κάτω Αχαγιά η συνέντευξη τύπου-ενημέρωση για το πλάνο στο οποίο θα κινηθεί η νέα κίνηση που γίνεται και ονομάστηκε Αχαϊκή Συνδιαδρομή. Κάτι το οποίο έχουν δεί όλοι με καλό μάτι και σίγουρα αν δουλευτεί σωστά μπορεί να έχει πολύ καλά αποτελέσματα.
Στην εκδήλωση το παρών έδωσε πολύς κόσμος και σίγουρα δεν υπήρχε η εικόνα των τριών αποτυχημένων γενικών συνελεύσεων.
Στο πάνελ βρέθηκαν οι Κώστας Νιφόρας, Παναγιώτης Μαχαίρας, Γιάννης Μάνιαρης, Άγγελος Καρατζάς, Βασίλης Καρβουνιάρης, Ανδρέας Ανδρικόπουλος.
Ο Άγγελος Καρατζάς ανέλυσε το πλάνο της Αχαϊκής Συνδιαδρομής το οποίο θέλει όσοι μπορούν να συνισφέρουν οικονομικά με ότι μπορεί ο καθένας. Θα υπάρχει μπροστά μια ομάδα επιχειρηματιών αλλά θα υπάρχουν και αρκετά μέλη που θα βοηθούν.
Το όλο εγχείρημα είδαν όλοι με πολύ καλό μάτι και συμφώνησαν άπαντες πως μόνο με αυτό το τρόπο μπορεί να προχωρήσει η Αχαϊκή. Λίγα απο πολλούς και όχι πολλά απο λίγους αφού αυτό επιτάσουν οι δύσκολοι οικονομικά καιροί που ζούμε.
Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, και ο πρώην πρόεδρος Νίκος Σέρμπος οι οποίοι είδαν πολύ θετικά αυτό που πάει να δημιουργηθεί.
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις σχετικά μα το θέμα της διοίκησης αφού πρέπει άμεσα να ξεκινήσει ο προγραμματισμός εν όψει της νέας πολύ δύσκολης χρονιάς.
Δείτε επίσης το βίντεο με δηλώσεις από το πάνελ της παρουσίασης.

 

  Φωτορεπορτάζ


Περισσότερα: