«Αχαϊκή Συνδιαδρομή» και επιστροφή στις ρίζες για την ομάδα της Αχαγιάς


Η ανακοίνωση της «Αχαϊκής Συνδιαδρομής» για το μέλλον της Αχαϊκής:

Η ΑΧΑΪΚΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ

Η αγωνία και η αγάπη για το μέλλον και την τύχη της Αχαϊκής, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ιστορίας της, μας δίνει την ώθηση σε μας τους Αχαγιώτες να συσπειρωθούμε γύρω από την μεγάλη και ιστορική ομάδα της Αχαγιάς και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου της Δυτικής Αχαΐας ώστε να πάρουμε κάποιες δύσκολες όμως επιτακτικές αποφάσεις για το μέλλον και την βιωσιμότητα της ομάδας. Ξεκινάμε από το μηδέν.

Με σύνθημά μας: Η ΑΧΑΪΚΗ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ… ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ,
φιλοδοξούμε να αναζωογονήσουμε τις ακαδημίες της και να δώσουμε την ευκαιρία στα νέα παιδιά της πόλης μας και της περιοχής του Δήμου μας να ξαναγεννήσουν την ΑΧΑΪΚΗ. Σκοπός μας είναι αυτά τα παιδιάα των Ακαδημιών, η νεολαία της πόλης μας, με την προσθήκη επίσης και άλλων νέων παιδιών από τον Δήμο και ντόπιων ποδοσφαιριστών να αποτελέσουν την βασική δομή και σύσταση της νέας Αχαϊκής. Η ομάδα μας επιστρέφει στο χωριό της, στον τόπο της, στην Αχαγιά, ώστε να ξαναγίνει μεγάλη με τα δικά της παιδιά, με τους δικούς της νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι και θα τιμήσουν την βαριά φανέλα της ομάδας, ιστορίας 100 χρόνων! (1920-2020), Χαμηλώνουμε, δεν σκύβουμε… για να επαναφέρουμε σε δύο χρόνια το 2020, στη συμπλήρωση των εκατό χρόνων από την ίδρυση της ΑΧΑΪΚΗΣ, την ομάδα των δικών της παιδιών στη θέση που της αξίζει όπως έκαναν οι γενιές των δεκαετιών του ’70, του ’80 και του ’90.

Η «Συνδιαδρομή», αυτή τη φορά πιο σωστά, με γνώση και εμπειρία, έχει στόχο να υλοποιήσει αυτά που ζητά όλη η Αχαγιά και η περιοχή μας όλα αυτά τα χρόνια. Με φωτεινά παραδείγματα τον Αχαϊκό του 1980 και 1990, την Δύμη του 2000 θέλουμε να αναγεννήσουμε τις Ακαδημίες μας και την ομάδα μας. Πιστεύουμε με αρωγό και συμπαραστάτη τις Αρχές του Δήμου μας να έχουμε καταφέρει ως το 2020 την δημιουργία των βοηθητικών εγκαταστάσεων (βοηθητικό γήπεδο κ.λ.π.) που τόσο ανάγκη έχει η Αχαϊκή και η πόλη μας, ώστε να συμβάλουν και αυτά στην αναγέννηση της ομάδας.

Η ΑΧΑΪΚΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ… Η «ΣΥΝΔΙΑΔΡΟΜΗ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
Ο στόχος άλλαξε!!!

• Θέλουμε να καταστήσουμε την Αχαϊκή ένα σωματείο που να αγκαλιάζει στους κόλπους της όλα τα παιδιά της περιοχής. Με σεβασμό στην προσωπικότητα κάθε παιδιού και ποδοσφαιριστή, με αλληλοεκτίμηση επιζητούμε η Αχαϊκή να δίνει την ευκαιρία και να ανοίγει τις πόρτες της σε όσους θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, ενώ και αυτή παράλληλα να αποτελεί ένα σκαλοπάτι στο ποδοσφαιρικό μέλλον της νεολαίας μας.

• Θέλουμε να καταφέρουμε οι Αχαγιώτες να ξαναγεμίσουν της κερκίδες του γηπέδου και να συσπειρώσουμε την Αχαγία γύρω από το όνομα της Αχαϊκής. Να αισθανθούμε πάλι περήφανοι για την ομάδα μας. Η ΑΧΑΪΚΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ… και ανοίγουμε ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με τα γειτονικά σωματεία, στη βάση του αλληλοσεβασμού και της αμοιβαιότητας.

Η προσπάθεια δύσκολη, το κίνητρο μεγάλο, η ανάγκη για μέλη που θα βοηθούν στο χρόνο που διαθέτουν ακόμα μεγαλύτερη, τεράστια. Όλοι είμαστε Αχαϊκή. Όλοι θέλουμε το παιδί μας, ο πιτσιρικάς μας, παράλληλα με το σχολείο του, να αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα, με τα καναρίνια. Η προσπάθεια ξεκίνησε.

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.


Περισσότερα: