Α. Πετρόπουλος: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη πορεία του A’ γύρου»


Μια αποτίμηση για όλα όσα έγιναν μέχρι τώρα όσον αφορά στην ομάδα του έκανε ο προπονητής του Λιμνοχωρίου Ανδρέας Πετρόπουλος.

Σίγουρα η πορεία μόνο ικανοποιημένο τον αφήνει αφού το Λιμνοχώρι φιγουράρει στη 2η θέση και σχεδόν σίγουρα θα είναι στην πρώτη τετράδα, στην επόμενη φάση των μπαράζ ανόδου.

Η ομάδα του παρουσιάζεται πιο δυνατή από ποτέ αφού τα προηγούμενα χρόνια όσα ήταν στη μεγάλη κατηγορία πάντα πάλευε για τη σωτηρία, κάτι που δε συμβαίνει φέτος.

Μας μίλησε εδώ στο thematch.gr για την πορεία της ομάδας του λέγοντας σχετικά:

“Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα και το στοιχείο που μας έχει φέρει ψηλά στη βαθμολογία είναι το γεγονός ότι εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας στα πρώτα παιχνίδια…

Μαζέψαμε βαθμούς στην αρχή και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση.

Στηριχτήκαμε στην καλή αμυντική λειτουργία όλης της ομάδας, στο ομαδικό πνεύμα και την ποιότητα που διαθέτει ο σύλλογος στο επιθετικό της τρίτο.

Καταφέραμε στον πρώτο γύρο να κάνουμε μία καλή πορεία με πολύ καλή συγκομιδή βαθμών προσηλωμένοι πάντα στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την είσοδο μας στην τετράδα.

Θεωρώ ότι κλειδί της καλής πορείας μας είναι ότι ξέραμε από την αρχή το στόχο μας και δεν τον αλλάζαμε από βδομάδα σε βδομάδα.

Λειτουργούμε οικογενειακά όπως πρέπει να κάνει κάθε ερασιτεχνικό σωματείο. Τελειώνοντας ο πρώτος γύρος πιστεύω ότι τα πράγματα και η δυναμική των ομάδων είναι αυτή πάνω-κάτω που περιμέναμε.

Δεν υπάρχει παιχνίδι που μπορεί να θεωρείται εύκολο.

Είναι Α’ κατηγορία, πρέπει να μπαίνεις σοβαρός πειθαρχημένος και να ζητάς τη νίκη κάθε εβδομάδα.

Είναι δύσκολες οι νίκες σε αυτό το επίπεδο. Έχουμε αλλάξει τη νοοτροπία μας σαν ομάδα. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου.

Τα παιδιά που έμειναν στην ομάδα που άλλαξαν όλοι προς το καλύτερο όπως και οι παίκτες που ήρθαν και βοήθησαν ώστε η ομάδα να ανέβει επίπεδο.

Πιστεύω ότι όπως είναι τώρα η βαθμολογία δύσκολα θα αλλάξουν τα πράγματα στους πρώτους τέσσερις.

Όσο για το επίπεδο του πρωταθλήματος με δεδομένο ότι η απραξία ήταν μεγάλη και τα οικονομικά των ομάδων δεν είναι όπως πρώτα πιστεύω ότι και καλά παιχνίδια βλέπουμε και το επίπεδο είναι ανεβασμένο βάσει των συνθηκών.

Του χρόνου θα γίνει ένα γερό ξεσκαρτάρισμα που χρειάζεται και πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα αποκτήσει τη δυναμική που του αξίζει.

Θα κοιτάξουμε το μέλλον παιχνίδι με παιχνίδι όπως και την ενίσχυση μας μετά τις διακοπές σε μία ή δύο θέσεις ώστε να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί και να μεγαλώσουμε και τον αριθμό του ρόστερ μας.


Περισσότερα: