Α’ Ε.Π.Σ.Αχαΐας: Δε κατεβαίνει η Δόξα Χαλανδρίτσας


Η πρώτη ομάδα που αποχωρεί από το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας είναι η Δόξα Χαλανδρίτσας.

Κάτι που ακούγονταν έντονα τις τελευταίες μέρες, έγινε και επίσημο με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα και εξηγεί τους λόγους αποχώρησης.

Η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε για την αποχώρηση του υπάρχοντος Δ.Σ. της Δόξα Χαλανδρίτσας.

Παρά τις συνεχείς προσπάθειες και την πραγματοποίηση δύο γενικών συνελεύσεων η έλλειψη ενδιαφέροντος και οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί με την κατάσταση που επικρατεί σ ολόκληρη την χώρα λόγω του covid 19 καθιστά αδύνατη την συνέχεια της προσπάθειας των τελευταίων ετών, ώστε να παρουσιάσουμε μια ομάδα αξιοπρεπής και αξιόμαχη στους αγωνιστικούς χώρους. Σίγουρα η εξέλιξη αυτή μας στεναχωρεί όλους, αφού το μεγαλύτερο χωριό του Δήμου Ερυμάνθου αλλά και μοναδικός εκπρόσωπος στην Α κατηγορία (σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα) δεν θα συνεχίσει να μας εκπροσωπεί στα ερασιτεχνικά γήπεδα!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους προπονητές και τους χορηγούς που τα τελευταία χρόνια στήριξαν την προσπάθεια μας!!

Για το τέλος αφήσαμε τους ποδοσφαιριστές μας, πραγματικά ότι και να πούμε είναι λίγο, η υπομονή τους και η αγωνία τους ήταν συγκινητική καθότι μέχρι την τελευταία στιγμή περίμεναν την δική μας απόφαση υπομονετικά χωρίς να μπουν σε συζητήσεις μ αλλά σωματεία ώστε να συνεχίσουν να τιμούν με την παρουσία τους το σωματείο μας. Θα θέλαμε να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια σ ότι κι αν κάνουν κάθε επιτυχία και υγεία στην χρόνια που έρχεται!!

Υ.Γ. Ελπίζουμε έστω και την ύστατη στιγμή να βρεθεί μια λύση ώστε η ιστορική Δόξα Χαλανδρίτσας να συνεχίσει την παρουσία της στα ερασιτεχνικά γήπεδα!».


Περισσότερα: