Άρθρο-Λέων Αλισσού


Αν και ο Ατρόμητος πήγε στον Αλισσό με μόλις 13 παίκτες λόγω πολλών αγωνιστικών προβλημάτων, δεν χαρίστηκε στην ομάδα του Ανδρέα Πετρόπουλου που καίγονταν για τη νίκη.

Το παιχνίδι τα είχε όλα: 6 γκολ, πολλές ευκαιρίες, 2 κόκκινες και μεγάλη ένταση στο τέλος του Α’ ημιχρόνου όπου μάλιστα ο διαιτητής Φωκάς με τους βοηθούς του διέκοψαν το ματς και πήγαν για πέντε λεπτά στα αποδυτήρια.

Μόλις στο 4′ ο Μάριος Σπυρόπουλος πέτυχε το 0-1 ενώ στο 30′ σε κόντρα επίθεση ο ίδιος παίκτης το 0-2. Στο 37′ ο Αλισσός κέρδισε πέναλτι σε χέρι παίκτη του Ατρομήτου το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σιδέρης.

Προς το τέλος του ημιχρόνου στο 41′ ο Μετζελόπουλος διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή σε μια απόφαση του και είδε κίτρινη κάρτα. Οι διαμαρτυρίες του συνεχίστηκαν και ο Φωκάς τον απέβαλε αφήνοντας με 10 τους γηπεδούχους, ενώ απέβαλε στα επεισόδια και τον σκόρερ των δύο τερμάτων του Ατρομήτου τον Μάριο Σπυρόπουλο για εξύβριση με απευθείας κόκκινη.

Όλος ο Αλισσός έπεσε πάνω στον διαιτητή,ακολούθησε μεγάλη ένταση και ο διαιτητής με τους βοηθούς πήγε στα αποδυτήρια διακόπτοντας το ματς. Βγήκε μετά από πέντε λεπτά, παίχτηκαν δύο λεπτά και πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη με δέκα οι δύο ομάδες αλλά ο Ατρόμητος ήταν καταιγιστικός.

Με την έναρξη ο Ρουγκάλας με κεφαλιά στο 47′ έκανε το 1-3, στο 72′ ο Σπύρος Αθανασόπουλος με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Χριστόπουλου το 1-4 για να κλείσει τον χορό των γκολ ο Μπελεζάκης με κεφαλιά στο 77′ για το τελικό 1-5.

Συνθέσεις:

Λέων Αλισσού: Μπαμπέκος, Σιδέρης, Λάτσης, Μετζελόπουλος, Τραχάνης, Λαζανάς, Ξυπολιάς, Αναγνωστόπουλος, Μιχαλόπουλος, Αλεξόπουλος, Καραχάλιος.

Ατρόμητος: Σουτζόγλου, Σ.Χριστόπουλος, Δ.Χριστόπουλος, Μπελεζάκης, Μαργώνης, Ρουγκάλας, Τζελέπης, Μαντάς, Κατσαρός, Σπυρόπουλος, Αθανασόπουλος.

  Φωτορεπορτάζ


Προβολή: 1...143 από τις 143 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: