Α’ Ε.Π.Σ.Α: Δόξα Παραλίας – Φωστήρας Οβρυάς 2-0 (φωτό)


Σημαντικό βήμα για την απευθείας παραμονή χωρίς τη ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ έκανε η Δόξα Παραλίας αφού επιβλήθηκε δίκαια με 2-0 κόντρα στον Φωστήρα.

Η ομάδα της Οβρυάς όπως όλα δείχνουν θα τερματίσει στη προτελευταία θέση και θα παίξει στα μπαράζ παραμονής έχοντας πολύ δύσκολο έργο.

Οι γηπεδούχοι του Αλέξη Σπηλιόπουλου ξεκίνησαν δυνατά το ματς και έχασαν στο πρώτο ημίωρο τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, δύο με τον Σταυριανόπουλο και μία με τον Τζίφα.

Στην επανάληψη έγινε το 1-0 στο 68′ όταν εκτέλεσε φάουλ ο Παναγιωτόπουλος και ο Σταυριανόπουλος με κεφαλιά νίκησε τον πολύ καλό γκολκίπερ Μήλα.

Στο 85′ έγινε το 2-0 καρμπόν γκολ με το πρώτο: φάουλ ο Παναγιωτόπουλος, κεφαλιά ο Σταυριανόπουλος.

Η Δόξα έχασε και πέναλτι με τον Σταυριανόπουλο στο οποίο έπεσε και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μήλας. Στο πέναλτι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μαντούκας του Φωστήρα που έκανε τη παράβαση.

Πολύ καλή η διαιτησία του Παπαδόπουλου.

Συνθέσεις:

Δόξα Παραλίας: Τρίγκας, Νικολόπουλος, Καραπατάκης, Λαζανάς, Τσίτσαρης, Σέρμπος, Τζίφας, Ανδρικόπουλος, Ντεμάϊ, Παναγιωτόπουλος, Σταυριανόπουλος.

Φωστήρας Οβρυάς: Μήλας, Καραμπέλιας, Πανούσης, Γελάσιος, Μαντούκας, Σουβαλιώτης, Πανόπουλος, Τζίφας, Κουκής, Αποστόλου, Χαϊκάλης.

  Φωτορεπορτάζ


Προβολή: 1...84 από τις 84 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: