Α’ Ε.Π.Σ.Α: Αχαϊκή – Ατρόμητος 0-3 (βίντεο-φωτό-συνεντεύξεις)Τελικά μόνο ντέρμπι δεν ήταν το ματς της Αχαϊκής με τον Ατρόμητο στη Κάτω Αχαγιά. Οι περίπου 400 φίλαθλοι και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στη κερκίδα είδαν τον Ατρόμητο να είναι πολύ καλύτερος και να παίρνει μια δίκαιη νίκη απέναντι στην Αχαϊκή που προβλημάτισε και πάλι μετά την ήττα από τη Πάτρα 2005.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον πολύ καλό επιθετικό Ανδρέα Μούτσα που άνοιξε το σκορ στο 12′ και πέτυχε το 0-2 στο 48′.

Και στη συνέχεια στο 75′ ο Ανδρέας Σπανός πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ για το 0-3.

Η Αχαϊκή προσπάθησε χάνοντας μικρο ευκαιρίες με το Μικελάτο στο 13′ και 20′, διπλή με τους Σαλαμαλίκη-Φραγκούλια στο 25′ και Μικελάτο στο 59′ αλλά ήταν κατώτερη του Ατρομήτου.

Οι πορτοκαλί απείλησαν στο 5′ σε διπλή ευκαιρία Αποσκίτη- Μούτσα και στο 83′ με Σπανό.

Οι συνθέσεις:

Αχαϊκή: Κανελλόπουλος, Πασπαλιάρης (77′ Κατριμπούζας) , Ζέλος (72′ Ανδρεόπουλος) , Πετρόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Α.Σέρμπος, Γερασιμόπουλος, Σαλαμαλίκης, Φραγκούλιας, Μικελάτος (62′ Μωραΐτης) , Παρασκευόπουλος.

Ατρόμητος: Θωμάς, Τσάμης, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Παπαστεργίου, Ανδριέλος, Σπανός, Αποσκίτης (85′ Δεληγιανάκης) , Μπελεζάκης ( 64′ Σωτηρόπουλος) , Αγγελόπουλος, Μούτσα ( 77′ Τζελέπης) .

  Φάσεις και γκολ


  Συνεντεύξεις

Μετά το τέλος του αγώνα μιλούν στη κάμερα του thematch.gr οι Νίκος Ανδριέλος, Σωτήρης Μικελάτος και Νίκος Αποσκίτης. Δείτε τις δηλώσεις.

  Φωτορεπορτάζ


Προβολή: 1...93 από τις 93 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: