Α.Ε.Λευκίμμης: Ανακοίνωση για… πετροπόλεμο και επεισόδια στο Μεσολόγγι


Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η ομάδα της Λευκίμμης από την Κέρκυρα μετά το σπουδαίο διπλό στο Μεσολόγγι (που κινδυνεύει με υποβιβασμό) με 2-0.

Πάντως, η ομάδα της Νότιας Κέρκυρας εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για πετροπόλεμο που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Γενικού Αρχηγού της ομάδας.

Παράλληλα αναφέρεται πως δεν υπήρξε καμία προστασία από την αστυνομία αλλά και ότι δε γράφτηκε τίποτα από αυτά στο Φύλλο Αγώνα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΛΕΚΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΣΤΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ Και ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΔΑΦΝΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ Και ΜΕ 2 ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΥΠΤΙΟΥ ΣΤΟ Β’ ΜΕΡΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.

ΤΟ ΣΚΟΡ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.!!

ΣΤΟ 90′ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΕΒΑΝΕΔΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.!!

ΥΓ: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Και ΚΑΘΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΑΝ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΙΩΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ.

ΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ.


Περισσότερα: