Μεταγραφική βόμβα με Παπαδόπουλο ο Αχιλλέας Καμαρών

  • Like/Follow στη σελίδα μας στο Facebook.
  • Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.
  • Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μέσω email (1 email/ημέρα):

Για την Α.Ε.Αιγείρα-Ακράτα είχε ακουστεί πως θα πήγαινε όλο το καλοκαίρι, αλλά τελικά ο Αχιλλέας Καμαρών είναι η ομάδα που θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο πολύπειρος αμυντικός Τάκης Παπαδόπουλος.

Αποχώρησε από τον Παναιγιάλειο και σίγουρα αποτελεί να τεράστια μεταγραφή για την ομάδα της Β’ Κατηγορίας που ενισχύεται σημαντικά και θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή…

Η ανακοίνωση:

“Ξεκινήσαμε με τη βόμβα της απόκτησης του δις πρώτου σκόρερ της Β κατηγορίας τα τελευταία 2 χρονια Ραφαήλ Χότζα και του εξαιρετικού μέσο επιθετικού Νικόλαου ΠΑΝΤΕΛΗ (ΡΟΎΝΕΪ) συνεχίσαμε με δύο παιδιά για την αριστερή πτέρυγα της ομάδας Ηλία ΦΙΛΙΑ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟ και 3 ταλαντούχους 18χρονους ΑΛΚΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ, ΦΩΤΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟ ΓΛΥΚΟ (για το παρόν και το μέλλον μας). Αφού λοιπόν ήρθε το ΓΛΥΚΟ έπρεπε να κλείσουμε και με καφέ.

Το πιο καλό καφέ λοιπόν στο Αίγιο τον έχει το Xcite και ο ιδιοκτήτης του ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ (πρωην αρχηγός ΠΑΝΑΙΓΕΙΑΛΕΙΟΥ) και έμπειρο στόπερ που είναι η τελευταία πυρηνική μεταγραφική βόμβα της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας όλα τα παιδιά και ευχόμαστε υγεία και όμορφο ποδόσφαιρο σε όλους με επίτευξη των στόχων μας.


Περισσότερα: