ΑΕ Λευκίμμης: φιλική νίκη, μεταγραφή, εισιτήρια διαρκείας…


Τελευταίο φιλικό

Η Λευκίμμη για το τελευταίο της φιλικό, και πρόβα τζενεράλε για την έναρξη του πρωταθλήματος (την 1η αγωνιστική φιλοξενεί τον Θεσπρωτό), ταξίδεψε στα πανέμορφα Γιάννενα για να δώσει φιλικό αγώνα με τη Δόξα Κρανούλας.

Το ματς κρίθηκε υπερ των νησιωτών του Γιάννη Σφακιανάκη με γκολ που σημειώθηκε από πολύ νωρίς με πέναλτι του Κομνηνάκη το οποίο καταλογίστηκε στο 3′ σε χέρι του Γκόλια.

ΚΡΑΝΟΥΛΑ: Αρχοντάκης, Ηλίας, Πάσχος, Τσουλιάης, Τσιέπας, Γκόλιας, Τσουμάνης, Νιτσιάκος, Χριστακόπουλος, Παρχαρίδης, Παππάς.
Έπαιξαν και οι: Πέτρου, Καραφλιάς, Παράσχης, Ριστάνης, Μιχάλης Δ., Νούγιας, Ζδράβος, Κιτσάκης, Μαρμούτας, Μουζακίτης.

ΛΕΥΚΙΜΜΗ: Βαρέλης, Θεοδωράκης, Σεντεμέντες, Κομνηνάκης, Σαμουηλίδης, Γεωργοπάλης, Λεπενιώτης, Πανταζής, Ρογκότης, Στέρεφ, Γαστεράτος.
Έπαιξαν και οι: Αναστασιάδης, Βασιλάκης, Βούλγαρης, Κόρμπας, Ηλίας, Μπονέρης και Βλάχος.

Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής

Ο νεαρός Γιώργος Ρογκότης είναι επίσημα παίκτης της ΑΕΛ. Ο παίκτης δοκιμάστηκε στο φιλικό με την Κρανούλα και άφησε καλές εντυπώσεις. Πέρσι αγωνίστηκε με τη Λαμία.

«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ρογκότη Γιώργο.
O Πρόεδρος και το Δ.Σ. τον καλωσορίζουν στην μεγάλη οικογένεια της ”Βασίλισσας” και του εύχονται να έχει υγεία, καλό πρωτάθλημα και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της Λευκίμμης.

ΜΟΝΟ Α.Ε.Λ 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…»

Οι νέες φανέλες και τα εισιτήρια διαρκείας

Στο μεταξύ, η ομάδα της Νότιας Κέρκυρας ζητάει από τον κόσμο να τη στήριξει πρώτα και κύρια μέσω των εισιτηρίων διαρκείας, ή μέσω αναμνηστικών αγορών. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε κάποιες φωτό από τις εμφανίσεις της ομάδας και το teaser – flyer για τα διαρκείας.

  Φωτορεπορτάζ


Περισσότερα: