Θολό και αβέβαιο παραμένει το τοπίο για τη Δόξα Ν. Μανωλάδας

Δόξα Νέας Μανωλάδας


Έχουν περάσει δυο μήνες από τότε που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στη Δόξα Νέας Μανωλάδας εξακολουθεί να επικρατεί αβεβαιότητα για τη νέα σεζόν. Οι δύο γενικές συνελεύσεις που έγιναν δεν έφεραν πρακτικό αποτέλεσμα και από τότε δεν έγινε κάποια περαιτέρω προσπάθεια για σχηματισμό διοίκησης.

Αυτή η “ακυβερνησία”, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ, έχει πολλαπλασιάσει τα προβλήματα και συγκεκριμένα όσα αφορούν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Πολλοί εκ των παικτών έχουν ήδη συμφωνήσει με άλλες ομάδες (Καλιακμάνης, Μελετίδης,Νικολόπουλος, Νιφορόπουλος, Τσουκαλάς, Σκοζάι, Σωτηρόπουλος, Γεωργακόπουλος), ενώ και οι υπόλοιποι θα κλείσουν τις επόμενες μέρες σε άλλα σωματεία. Κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει η ομάδα να στηθεί απο την αρχή να πάρει πάνω από 20 παίκτες για να προχωρήσει.

Κανείς δε μπορεί να προδικάσει με σιγουριά πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Πάντως γίνεται μια προσπάθεια τις τελευταίες μέρες μήπως βρεθεί λυση, όμως γίνεται αντιληπτό ότι τα πράγματα είναι πάρα πολυ δύσκολα αφού ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά.


Περισσότερα: