1ο Camp εκγύμνασης και τεχνικής κατάρτισης για τερματοφύλακες στην Ηλεία


Ανακοίνωση των διοργανωτών:

Με από́λυτο σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στις αναλυτικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ, οι εμπνευστές και εκπαιδευτές του Camp, Ανδρέας Αντωνόπουλος, Παναγιώτης Λαδάς και Γιώργος Λαδάς, ετοιμάζονται να υποδεχθούν για μια σειρά ατομικών και βελτιωτικών προπονήσεων αθλητές κάθε ηλικίας, στο πρώτο σεμινάριο που οργανώνεται στην Ηλεία αποκλειστικά πάνω στην εκγύμναση και τεχνική κατάρτιση της θέσης του τερματοφύλακα.

Οι προπονήσεις θα είναι ατομικές και θα διεξάγονται σε ολιγομελή τμήματα ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο που έχουν ορίσει οι ειδικές υγειονομικές υπηρεσίες.

Το 1st Goalkeeper Camp 2020 θα λάβει χώρα στον πανέμορφο και εξαιρετικά διαμορφωμένο ιδιωτικό χώρο του κ. Μελιτσόπουλου στη Μαραθιά Ηλείας, ένας φανταστικός χώρος που διευκολύνει σημαντικά την πρόσβαση των αθλητών από́ κάθε μέρος του Νομού.

Το 1st Goalkeeper Camp 2020 θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου. Για τις ακριβείς ημερομηνίες και το πρόγραμμα του Camp θα σας ενημερώνουμε συνεχώς με νέες ανακοινώσεις.

Το Camp διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ηλείας και των κ. Άρη Κουλούρη και κα. Βίκυ Δημητρακοπούλου-Κουλούρη, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την άμεση υποστήριξη της ιδέας.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

  • Ανδρέας Αντωνόπουλος – Τερματοφύλακας (Νίκη Τραγανού)
  • Παναγιώτης Λαδάς – Τερματοφύλακας και Προπονητής τερματοφυλάκων ακαδημιών (Καλλιθέα)
  • Γιώργος Λαδάς – Τερματοφύλακας (ΠΑΟ Βάρδας)

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Παναγιώτης Παναγούτσος – πρ. Γενικός Αρχηγός και Υπεύθυνος Επικοινωνίας (Πανηλειακός)


Περισσότερα: