Στις καθυστερήσεις πήρε βαθμό η Νίκη Τραγανού με Διαγόρα Βραχνεΐκων (φωτό-βιντεο)


Χιτσκοκικό ήταν το φινάλε στο Τραγανό στο ματς με το Διαγόρα Βραχνεΐκων αφού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 94′.

Το ματς ήταν πολύ μέτριο ποιοτικά με ελάχιστες φάσεις αλλά ο Διαγόρας το έλεγχε και το είχε φέρει στα μέτρα του. Είχε ανοίξει το σκορ στο 71′ με ωραίο μακρινό σουτ του Τάκη Σχοινά που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή, αλλά το Τραγανό του Σπύρου Αντωνόπουλου στο 94′ κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Παπαχριστόπουλου που επίσης είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή.

Ο Διαγόρας είχε πολύ καλή ευκαιρία στο 7′ με τον Γεωργαντόπουλο το σουτ του οποίου έδιωξε ο Αντωνόπουλος.

Στην επανάληψη με το που μπήκε στο ματς ο Σχοινάς εκτέλεσε φάουλ λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια και λίγο αργότερα στο 71′ σκόραρε.

Η πρώτη φάση για το Τραγανό έγινε στο 66′ με το σουτ του Καλογερόπουλου να διώχνει ο Μπαμπούνης, ενώ στο 85 ο Βατσής δε κατάφερε να νικήσει το γκολκίπερ.

Μικροένταση μετά το τέλος του παιχνιδιού  όπου αποβλήθηκε ο Λίπι του Διαγόρα και ο Γεωργιόπουλος της Νίκης Τραγανού.

Παράπονα και οι δύο ομάδες και ειδικά ο Διαγόρας για τις πολλές κίτρινες που έδειξε ο διαιτητής Χρήστος Βεργέτης από την Αρκαδία.

Συνθέσεις

Νίκη Τραγανού: Αντωνόπουλος, Κ.Κολοτούρος, Χ Κολοτούρος, Λούζι, Γαργαρώνης, Ακασού (75′ Παπαχριστόπουλος), Σκοζάι, Βατσής, Στατής (54′ Δ.Κολοτούρος), Γεωργιόπουλος, Ν.Κολοτούρος (58′ Καλογερόπουλος).

Διαγόρας Βραχνεΐκων: Μπαμπούνης, Δριμάλας, Γκέκα, Λίπι, Α.Τρίγκας, Ν.Τρίγκας, Τριανταφυλλόπουλος (64′ Σχοινάς), Παπαδόπουλος (78′ Καλλιτσουνάκης), Τσιριγώτης (88′ Ρίλντι), Γεωργαντόπουλος, Καταβάτης (52′ Σταυρόπουλος).  Φάσεις και γκολ

  Συνεντεύξεις

  Φωτορεπορτάζ

Προβολή: 1...46 από τις 46 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: