Παραμονή Κωσταντινόπουλου και βασικού κορμού παικτών στον Πανμοβριακό

received_247346788981191

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ – ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

Το νέο Δ.Σ. του Πανμοβριακού που εξελέγη από τη Γ.Σ. της 28/5/16, συμπληρώνοντας ένα μήνα δουλειάς, θέλει να ενημερώσει τους φίλους του Σωματείου για την δράση του και να εκφράσει αρκετές ευχαριστίες.

Αναλυτικά:
Θέλει να ευχαριστήσει τα εγγεγραμμένα μέλη για την παρουσία τους στην Γενική συνέλευση καθώς και κάποια νέα μέλη που εγγράφηκαν πρόσφατα (οι εγγραφές θα συνεχιστούν και είναι αναγκαίες για την οικονομική στήριξη της ομάδας). Τους ποδοσφαιριστές για τις προσπάθειες που κατέβαλαν και κυρίως για την συνολική συμπεριφορά τους. Όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν την ομάδα να ολοκληρώσει επιτυχώς την χρονιά και τους στόχους της.

Ειδικά ευχαριστεί τον Κώστα Μπουρλή για την μεγάλη του προσφορά από τις Διοικητικές θέσεις όπου υπηρέτησε στην ομάδα και συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία των τελευταίων χρόνων με μεγάλη αυταπάρνηση και προσήλωση σε κάθε απαίτηση του Ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Κώστας αποχωρεί από τα διοικητικά λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων αφού δραστηριοποιείται δυνατά στο χώρο της εμπορίας και διάθεσης ξυλοκάρβουνου. Κώστα ευχαριστούμε πολύ και πάντα θα σε περιμένουμε στον ελεύθερο χρόνο σου

Για να αποδώσει τα του Kαίσαρος τω Kαίσαρι, θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Γιάννη Κοτρόζο για την μεγάλη του και έμπρακτη αγάπη προς την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Σημαντική για εμάς ήταν η οικονομική βοήθεια του μα πιο έντονα υπάρχουν άλλα ανθρώπινα πράγματα που έχουν χαραχτεί σε αυτούς που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του. Το προσωπικό ενδιαφέρον για κάθε περίπτωση χωριστά είτε αθλητή είτε παράγοντα είτε συγχωριανού, τα αμέτρητα χιλιόμετρα και ταξίδια για θέματα της ομάδας, το ενδιαφέρον και στήριξη για κάθε κοινωνική προέκταση και νέα δράση της ομάδας ,η αγάπη για τις μικρές ομάδες που φρόντισε επάξια, η προσωπική του βοήθεια σαν απλός φίλαθλος στις εκδηλώσεις της ομάδας.

Τεράστια η ώθηση που έδωσε στην ομάδα και δικό του δημιούργημα η έως τώρα πορεία και ανέλιξη. Η δουλειά συνεχής και σε βάθος, με νέο χλοοτάπητα και συντήρηση γηπέδων, με νέα σύγχρονα αποδυτήρια, με ιδιόκτητο αυτοκίνητο (βαν) μεταφοράς παικτών με νέο αθλητικό υλικό, με γενέθλια εορτή 45 ετών του Σωματείου, με εγγραφές νέων μελών και μια δυνατή ομάδα ταυτόχρονα. Μεγάλη και η συνδρομή του στην καλλιέργεια ενός νέου τρόπου σκέψης ,νοοτροπίας και λειτουργίας της εκάστοτε Διοίκησης (αν και αρκετές φορές δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε επάξια σε αυτά που ήθελε και ονειρευόταν για την ομάδα και το χωριό & ίσως δεν εκτιμήσαμε την παρουσία του σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς). Αρκετά από αυτά που δίδαξε έμειναν και θα καθοδηγούν την νέα Διοίκηση.

Ένα μεγάλο συγνώμη τέλος για την μη έμπρακτη στήριξη της ομάδας από τους συγχωριανούς μας αφού οι εγγραφές δεν ήταν οι αναμενόμενες. Παρόλα αυτά χαιρόμαστε που ακόμα και εκτός συμβουλίου η υποστήριξη του είναι έμπρακτη και κυρίως χαιρόμαστε γιατί είναι ενεργό μέλος αυτής της ομάδας.

Για τους μη γνωρίζοντες και πάλι ο Γιάννης Κοτρόζος φρόντισε πρόσφατα για κάτι μεγάλο , έδωσε μια αληθινή και αντάξια στέγη στο Σωματείο μας και τα νέα Γραφεία μας όπως θα δείτε στις Φώτο είναι γεγονός.. Ένας πραγματικά τέλειος χώρος.

Σχετικά με τις ενέργειες που έχουν ολοκληρωθεί έως σήμερα:

α) Ανανεώθηκε η συνεργασία με το προπονητικό δίδυμο Άγγελου Κωνσταντινόπουλου & Ανδρέα Πετρόπουλου. Η διοίκηση έμεινε ικανοποιημένη από την δουλειά τους την προηγούμενη περίοδο και αναλαμβάνουν να οδηγήσουν εκ νέου την ομάδα σε μια καλή πορεία με μεγαλύτερη αξιοποίηση φέτος των νεαρών ταλαντούχων παικτών.
Η προσθήκη του Ανδρέα Πετρόπουλου που έγινε σε δεύτερο χρόνο πέρυσι κρίθηκε ιδιαίτερα αποτελεσματική και η διοίκηση ήταν θετική στην εισήγηση του Άγγελου Κωνσταντινόπουλου να παραμείνει στο πλευρό του. Είναι γεγονός πλέον ότι οι δύο τους αλληλοσυμπληρώνονται, έχουν δέσει και αυτό φαίνεται.

β) Ανανεώθηκε η συνεργασία με το μεγαλύτερο μέρος των Ποδοσφαιριστών.

Αλφαβητικά:
Αbduramani Βiesmir
Αβράμης Σπύρος
Aναγνωστόπουλος Γιώργος
Αντωνόπουλος Γιώργος
Γραμματικόπουλος Νίκος
Ζήγκος Θοδωρής
Κάτσενος Παναγιώτης
Λιάκος Αντώνης
Μητρόπουλος Γιώργος
Μπακάλης Νίκος
Παπαγεωργακόπουλος Βασίλης
Παπουτσής Θανάσης
Σπανός Μιχάλης
Χριστόπουλος Παναγιώτης

γ) Αποχώρησαν και εξετάζονται περιπτώσεις για τις αντίστοιχες θέσεις
Αγγελόπουλος βασίλης
Νικολόπουλος Ανδρεας

Τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική συνεχεία.

δ) Έγινε επιχωμάτωση και επισπορά στα δύο γήπεδα φυσικού χλοοτάπητα καθώς και περίφραξη του βοηθητικού γηπέδου
Κλείνουμε αυτή την ενημέρωση με δύο λόγια για τον πιο σημαντικό άνθρωπο της σύγχρονης ιστορίας του Πανμοβριακού τον Γιάννη Κοτρόζο.
Γιάννη για εμάς θα είσαι πάντα ο Πρόεδρος μας και πάντα θα υπάρχει μια θέση κενή για εσένα, η βοήθεια σου και η συνδρομή σου στην ομάδα θα αποτελεί για μας τον θεμέλιο λίθο κάθε προσπάθειας.

Όπως μας ενέπνευσες και μας έμαθες συνεχίζουμε τον αγώνα και κάθε προσπάθεια μας θα γίνεται για το καλό της ομάδας και για να έχουμε τα Σαββατοκύριακα κάτι να ασχολούμαστε στο μικρό χωριό μας.

Με πολύ αγάπη και εκτίμηση από εμάς και το 99% των συγχωριανών μας.

– Το Δ.Σ.
(Σπυρόπουλος Δ., Κουτσούκος Ι., Παπαγεωργακόπουλος Χ., Λιακόπουλος Β., Πρεβεζάνος Π., Παπανικολόπουλος Ν., Δουραμάνης Α.)

received_247346768981193

received_247346842314519

received_247346772314526


Περισσότερα: