Σε ένα ματς όπου είχαμε κοσμοσυρροή (πάνω από 500 φίλαθλοι) το Ζαβλάνι έπαιζε για δύο αποτελέσματα αφού και με την ισοπαλία έπαιρνε την πρωτιά.
Τελικά οι τυπικά γηπεδούχοι (κοινή έδρα και των δύο ομάδων το γήπεδο της Αγυιάς) το Ζαβλάνι με ένα πολύ όμορφο γκολ του… αειθαλή Κωστόπουλου στο 49′ πήραν τη νίκη με 1-0.
Με τη λήξη του αγώνα από το διαιτητή Νίκο Χρονά οι Ζαβλανιώτες ξέσπασαν σε τρελλούς πανηγυρισμούς αφού κατάφεραν μέσα σε δύο χρόνια να πετύχουν ισάριθμες ανόδους.
Και από τη Γ’ κατηγορία πέρσι, από το Σεπτέμβρη θα αγωνίζονται στην Α’.
Αντίθετα για το Πανιώνιο Αχιλλέα ακολουθούν οι αγώνες των play-off όπου εκεί η ομάδα του Νταγιούκλα θα διεκδικήσει την άνοδο.
Το thematch.gr βρέθηκε χθες στην Αγυιά και σας παραθέτει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από όλα όσα έγιναν.

Φωτορεπορτάζ
Προβολή: 1...81 από τις 81 εικόνες της συλλογής
Περισσότερα: