Πολύ μεγάλη νίκη σημείωσε η Αχαϊκή στα Προσφυγικά με 0-1 το Πάτραι και παρέμεινε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των play-off μαζί με τη Θύελλα.
Μια Αχαϊκή που παρουσίασε διαφορετική εικόνα από αυτή της πρεμιέρας με τον Πανμοβριακό, έχασε ευκαιρίες με κύριο εκφραστή το Σπανό και κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης στο 85′ όταν εκτέλεσε φάουλ ο Τσιρίκος και ο Κλήσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Το Πάτραι απείλησε σε δύο περιπτώσεις με το Σουγλέρη στο 55′ και 92′.
Οι κιτρινόμαυροι με το Καζατζή στο 9′ με το Τσιρίκο στο 23′ το Μητρόπουλο στο 33′, το Σπανό στο 49′ και 65′.
Πολύ καλή η διαιτησία του Νίκου Χρονά (Κακαφώνης- Γαλάνης).
Πάνω από 700 φίλαθλοι παρακολούθησαν το μεγάλο αυτό ματς (περί τους 200 Αχαγιώτες που έδωσαν άλλο χρώμα με τα καπνογόνα και τις ιαχές).
Συνθέσεις
Πάτραι: Γεωργόπουλος, Στανής, Δημόπουλος, Δρουγούτης (89′ Χουσελάς), Γιαννακούρας, Λεγάτος, Γερογιάνης, Μπακάλης (70′ Λαλούσης), Σουγλέρης, Πανταζόπουλος, Μαστραντωνάκης (70′ Μητρόπουλος)
Αχαϊκή: Τσάπαλος, Τσιρίκος, Οικονόμου, Κλήσης, Καρμοκόλιας, Τσεκούρας, Μπίκος, Κοτσόκολος, Σπανός (75′ Πανάρετος), Μητρόπουλος (70′ Κυριακού), Καζατζής
Play-off: Τεράστιο διπλό Αχαϊκής, νίκες για Θύελλα και Ατρόμητο
Φάσεις και γκολ
Συνεντεύξεις
Οι δηλώσεις των προπονητών Λουμπαρδέα Λαγού μετά το Πάτραι-Αχαϊκή
Φωτορεπορτάζ
Προβολή: 1...28 από τις 28 εικόνες της συλλογής
Περισσότερα: