
Έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό ή Θύελλα…
Σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς στο Φώτης Αραβαντινός η Θύελλα προηγήθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα αλλά στις καθυστερήσεις με πέναλτι δέχτηκε την ισοφάριση και υποβιβάστηκε.
Η Θύελλα σε αυτή την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ παραμονής ήθελε μόνο τη νίκη ενώ το Λουτράκι έπεζε και για την ισοπαλία.
Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο ημίχρονο όπου δεν ξεχώρισε κάποια ομάδα, στην επανάληψη η Θύελλα ήταν καλύτερη και βρήκε δίχτυα στο 85′.
Έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά ο Κωνσταντινίδης και ο Γιάννος με κεφαλιά νίκησε το πολύ καλό γκολκίπερ του Λουτρακίου Διασσινό για το 1-0.
Αποτέλεσμα που κράταγε τη Θύελλα στη Γ’ Εθνική.
Όμως στο 93′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο οποίο υπέπεσε πιθανότατα ο Δημητρέλος.
Την έσχατη των ποινών ανέλαβε ο Λημνιώτης με το Κολοβούρη να πέφτει σωστά αλλά να μη μπορεί να αποκρούσει.
Μετά από τρία λεπτά στο 96′ έληξε το ματς με τους παίκτες και φιλάθλους της Θύελλας να είναι αποσβολομένοι από την εξέλιξη της αναμέτρησης, ενώ όπως ήταν φυσικό τα πανηγύρια ήταν έξαλλα στους Λουτρακιώτες.
Για τους οποίους τελικά δε στοίχισε η… γκάφα στο ματς με το Πανθουριακό όπου έχασαν 4 συνολικά βαθμούς.
Λαοθάλασσα στο Φώτης Αραβαντινός λόγω και της κρισιμότητας του ματς και κάτω από σχεδόν καλοκαιρινό καιρό πάνω από 700 φίλαθλοι έδωσαν το παρόν (μεταξύ αυτών και καμιά πενηνταριά από το Λουτράκι).
Συνθέσεις
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ: Κολοβούρης, Κωνσταντινίδης, Χρυσανθακόπουλος, Θανόπουλος, Κατριβέσης, Αναγνωστόπουλος (64’ Θεοδωρακόπουλος), Θ. Βλασόπουλος (77’ Σουγλέρης), Αχ. Κουτσαντώνης (88’ Δημητρέλλος), Κ. Κουτσαντώνης (64’ Γιάννος), Σκεπετάρης (88’ Ν. Βλασόπουλος), Ντίνος
ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Διασσινός, Καμαρός (75’ Αλβες), Δημητρίου, Κίτσος, Αργυρόπουλος, Δαμουλιάνος, Παπαχρήστος, Λημνιώτης, Κυριαλάνης (35’ λ.τ. Στρατίκης), Μπλάτσος (46’ Γκύλι), Τσέλιος (74’ Κουιμέλης)
Φάσεις και γκολ
Συνεντεύξεις
Φωτορεπορτάζ
Προβολή: 1...99 από τις 99 εικόνες της συλλογής
Περισσότερα:

