Ορατό το ενδεχόμενο η πρωταθλήτρια Ερμιονίδα να μη κατέβει στο Α τοπικό Αργολίδας

  • Like/Follow στη σελίδα μας στο Facebook.
  • Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.
  • Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μέσω email (1 email/ημέρα):

Μετά από τρεις άκαρπες Γενικές Συνελεύσεις και με τις δηλώσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Αργολίδας να λήγουν αύριο Παρασκευή, τα πράγματα στην πρωταθλήτρια ομάδα της Ερμιονίδας είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Με πολύ πιθανό όπως αναφέρει και η ανακοίνωση η ομάδα να μην κατέβει στο επερχόμενο πρωτάθλημα…

Και μιλάμε για μία ομάδα που έπαιξε και στα μπαράζ του Μαΐου για την άνοδο στη Γ’ Εθνική…

Η ανακοίνωση:

” Η ΑΕ Ερμιονίδας κάνει γνωστό ότι είναι, πλέον, ορατό το ενδεχόμενο ο σύλλογός μας να μην καταφέρει να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και στο Κύπελλο ΕΠΣ Αργολίδας για την αγωνιστική περίοδο 2025-26, καθώς, μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατή η εξεύρεση λύσεων σε σημαντικά θέματα που αφορούν τη συνέχεια της ομάδας μας, όπως η διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μετά και την «άκαρπη», 3η κατά σειρά, διαδικασία σύγκλησης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή 6 Ιουλίου 2025, λόγω μικρής συμμετοχής μελών και φίλων του σωματείου μας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΣ Αργολίδας, οι δηλώσεις συμμετοχής για την Α1 κατηγορία και του Κυπέλλου, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2025-2026, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν έως την 18η Ιουλίου 2025.

Λύσεις σε σημαντικά ζητήματα για το μέλλον της ΑΕ Ερμιονίδας δεν βρέθηκαν ούτε στο διάστημα που μεσολάβησε από την 3η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, βάσει των όσων προβλέπει το καταστατικό, καθώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την πορεία της ομάδας, με αποτέλεσμα ο σύλλογός μας να έχει βρεθεί σε αδιέξοδο και να διανύει πολύ δύσκολες στιγμές.

Όπως έχει τονιστεί, εάν δεν αλλάξει κάτι, η ΑΕ Ερμιονίδας θα σταματήσει τις εργασίες της, με αποτέλεσμα να κατατεθεί η σφραγίδα της στο Πρωτοδικείο, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες όπως ορίζει ο νόμος.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα φανεί το εάν θα υπάρχει η ΑΕ Ερμιονίδας ως σύλλογος – έχοντας αγωνιστική παρουσία στα γήπεδα – την επόμενη ημέρα, αλλά και το πως θα πορευτεί στη σεζόν 2025-26.


Περισσότερα: