Ασταμάτητος ο Πύργος F.C συνέτριψε με 7-1 τον Αστέρα Αμαλιάδας (στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος) και πλέον την τελευταία αγωνιστική στην Ανδραβίδα με τη Δάφνη του αρκεί ο βαθμός της ισοπαλίας έτσι ώστε να αναδειχτεί πρωταθλητής χωρίς τη διαδικασία των play-off.
Η ομάδα του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου σε μεγάλα κέφια απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο με το σκορ φυσικά να τα λέει όλα…
Μόλις στο 5′ ο Μπαρμπαρούσης το 1-0, με το Χαντί στο 41′ να διπλασιάζει τα τέρματα του Πύργου και πάλι το Μπαρμπαρούση στο 44′ να κλείνει το σκορ του ημιχρόνου σε 3-0.
Η επανάληψη ήταν καταιγιστική για τους γηπεδούχους με τον Λαθύρη στο 48′ από φοβερή μπαλιά Τσίγκρηλα να πετυχαίνει το 4-0 και το Τζανέτο στο 63′ το 5-0.
Στο 72′ με κεφαλιά ο Κάρδαρης το 6-0 για να μειώσει ο Βασιλικόπουλος σε 6-1 στο 68′ με απευθείας χτύπημα φάουλ.
Τον τελικό 7-1 διαμόρφωσε ο Τσίγκρηλας με υπέροχο σουτ στο 82′.
Σφύριξε ο Νίκος Σταυρόπουλος (Γαβριηλίδης – Δημητρακοπουλος).
Συνθέσεις
Πύργος F.C: Τσεκούρας, Κάρδαρης, Διονυσόπουλος, Σέζαρ (60′ Γαλανόπουλος), Τσίγκρηλας, Κατσιώλης, Αντωνόπουλος (66′ Κωνσταντόπουλος), Χαντί (46′ Τζανέτος), Μπαρμπαρούσης, Λαθύρης (60′ Λούσκος), Βουργουντζής (46′ Μπίσα).
Ατερας Αμαλιάδας: Κουρλός, Δαλαβούρας, Νικολακόπουλος, Κυριαζής, Πολίτης, Γκρίλλας, Σούλης (52′ Μαρκόπουλος), Χαραλαμπόπουλος (67′ Τσάκος), Ρούνης, Βασιλικόπουλος, Μπατζακόπουλος (60′ Καραγιάννης).

Φάσεις και γκολ

Ολόκληρος αγώνας

Φωτορεπορτάζ
Οι δηλώσεις Τρυφωνόπουλου μετά το 7-1 του Πύργου F.C με Αστέρα Αμαλιάδας

Φωτορεπορτάζ
Προβολή: 1...127 από τις 127 εικόνες της συλλογής
Περισσότερα: