
Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Ηλία Φυντάνη η Ζάκυνθος ανακοίνωσε το νέο της προπονητή.
Ο Βορειοελλαδίτης με καταγωγή από την Ξάνθη Γιάννης Αποστολίδης συμφώνησε να είναι στον πάγκο του συλλόγου.
Φέτος στην αρχή της περιόδου ήταν στον πάγκο του Καμπανιακού και παλιότερα σε Κόρινθο, Μύκονο, Πανθρακικό.
Η ανακοίνωση:
“Ο Α.Π.Σ. Ζάκυνθος ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιάννη Αποστολίδη στη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας.
Ο Γιάννης Αποστολίδης είναι επαγγελματίας προπονητής ποδοσφαίρου, κάτοχος διπλώματος UEFA Pro, με σημαντική εμπειρία σε επίπεδο Superleague 2, Football League και Εθνικών κατηγοριών, καθώς και παρουσία σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου.
Η επιλογή του εντάσσεται στο πλάνο της διοίκησης για αμεση ανασυγκροτηση και αντεπιθεση στην τελικη ευθεια του πρωταθληματος με στοχο την εισοδο στα μπαραζ ανοδου και την ανοδο στην Superleague 2.
Η διοίκηση του Α.Π.Σ. Ζάκυνθος καλωσορίζει τον νέο προπονητή στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.
Περισσότερα:

