Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με διαφορά ενος πόντου, παρέμεινε ο Διαγόρας Βραχνεΐκων του Φίλιππου Σχοινά. Νίκησε δίκαια με 3-1 μεσα στον Αλισσό τον Λέοντα ο οποίος παραμένει σε δύσκολη θέση.
Μετά τα πρώτα 25 λεπτά όπου έγινε παιχνίδι κέντρου, οι πρωτοπόροι ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα και προηγήθηκαν στο 30′ με τον Ανδρεόπουλο.
Στην επανάληψη ο Διαγόρας απλοποίησε τα πράγματα αφού πέτυχε το 0-2 στο 59′ με ψηλοκρεμαστό σούτ του Μπινιέρη και λάθος στην έξοδο του γκολκίπερ Βέρρα.
Το 0-3 στο 80′ με κεφαλιά ο Νικολακόπουλος μετά απο εκτέλεση κόρνερ, για να μειώσει σε 1-3 στο 85′ ο Λαζανάς για την ομάδα του Λάκη Στρατίκη.
Αρκετά καλή η διαιτήσία του Αιγιώτη Γιώργου Παπαδόπουλου σε ένα ματς που παρακολούθησαν 150 φίλαθλοι.
![](https://i0.wp.com/thematch.gr/files/icons/camera_icon.png?w=28)
Φωτορεπορτάζ
Περισσότερα: